Πετρέλαιο: Υψηλό εξαμήνου μετά τις κυρώσεις των ΗΠΑ στο Ιράν

oil_barrels

Το αμερικανικό αργό σημείωσε άνοδο κατά 1,24% στα 66,36 δολ. ανά βαρέλι

Οι αμερικανικές αποφάσεις για άρση των εξαιρέσεων όσον αφορά τις κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο συνεχίζουν να τροφοδοτούν την άνοδο των τιμών του πετρελαίου

Το προθεσμιακό συμβόλαιο Ιουνίου 2019 για το Brent ενισχύθηκε κατά 0,72% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 74,57 δολ. ανά βαρέλι, που αποτελεί την υψηλότερη τιμή από τον Οκτώβριο του 2018.

Παράλληλα, το προθεσμιακό συμβόλαιο Μαΐου 2019 για το αμερικανικό αργό σημείωσε άνοδο κατά 1,24% στα 66,36 δολ. ανά βαρέλι, επίπεδα στα οποία είχε να βρθεί από τις 31 Οκτωβρίου του περασμένου έτους.

Πηγή: www.newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pezoi-athina-ena

Ένας στους τρεις είχε λάβει δάνεια ύψους έως 50.000€ και ένας στους τέσσερις έως 100.000€ - Τράπεζα είχε δώσει στον ίδιο άνθρωπο 9 στεγαστικά δάνεια και σε άλλον 11 επαγγελματικά - Τι έδειξε για τα ληξιπρόθεσμα δάνεια των Ελλήνων μεγάλη έρευνα της ΓΣΕΕ

6
uga_XL

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στην Globalworth του Γ. Παπαλέκκα έδωσε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) συμμετέχοντας στην τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ύψους μισού δισ. ευρώ για νέες επενδύσεις στις δύο βασικές αγορές όπου δραστηριοποιείται την Πολωνία και τη Ρουμανία.