Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναλαμβάνει CEO στην Intralot

kokkalis-sokratis

Μετά την παραίτηση του Αντώνη Κεραστάνη τη θέση αναλαμβάνει ο Σωκράτης Κόκκαλης που είναι και πρόεδρος του ΔΣ

Η INTRALOT Α.Ε. ανακοίνωσε ότι από σήμερα ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σωκράτης Κόκκαλης αναλαμβάνει και τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου μετά την παραίτηση του κ. Αντώνη Κεραστάρη από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Κόκκαλης ευχαρίστησε τον κ. Κεραστάρη για την προσφορά του στους Ομίλους INTRALOT και INTRACOM Holdings την τελευταία δεκαετία.

Τη θέση του κ. Κεραστάρη στο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος-Στέργιος Μάνος ως μη εκτελεστικό μέλος.

Την ίδια στιγμή, με ανακοίνωσή της η εταιρία επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από την Τουρκική αγορά.

Η ανακοίνωση της Intralot ΙΝΛΟΤ έχει ως εξής:

Κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της 1ης Μαρτίου 2019 (αρ.πρωτ.903), και σε συνέχεια της από 14/2/2019 ανακοίνωσης της εταιρείας, η INTRALOT ενημερώνει την επενδυτική κοινότητα ότι η με ποσοστό 45% θυγατρική μας στην Τουρκία Inteltek, έχει ειδοποιηθεί ότι o διαγωνισμόs του Τουρκικού Κρατικού Οργανισμού Spor Toto για τη διαχείριση του αθλητικού στοιχήματος έχει ολοκληρωθεί. Η προσφορά κυρώθηκε στον άλλον διαγωνιζόμενο.

H συνεισφορά της Inteltek σε επίπεδο ενοποιημένων αποτελεσμάτων από συνεχιζόμενες δραστηριότητες (εξαιρουμένης της δραστηριότητας μας στο Αζερμπαϊτζάν) για την περίοδο δώδεκα μηνών έως την 30η Σεπτεμβρίου 2018, ανέρχεται σε περίπου 15% του ενοποιημένου EBITDA (€21,3 εκατ.), καθώς και σε περίπου 4% του ενοποιημένου κύκλου εργασιών (€39,3 εκατ.) ενώ η συνεισφορά για το 2019 αναμένεται να είναι μικρότερη λαμβανομένου υπ΄όψιν του εν ισχύ συμβολαίου και της διαδικασίας μετάβασης.

Επίσης, η συνεισφορά της Bilyoner για την ίδια περίοδο, αντιστοιχεί σε περίπου 11% του ενοποιημένου EBITDA του Ομίλου (€14,7 εκατ.), καθώς και σε περίπου 5% του ενοποιημένου κύκλου εργασιών (€49,6 εκατ.).

Η INTELTEK, η οποία λειτουργεί το παιχνίδι Iddaa από το 2004, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του αθλητισμού στην Τουρκία από την ίδρυσή της και συνεχίζει να διαχειρίζεται την τρέχουσα άδεια στοιχηματισμού IDDAA με σύμβαση που λήγει στις 28/08/2019.

Όσον αφορά στον διαγωνισμό, τα δικαιώματά μας που απορρέουν από τον νόμο θα ασκηθούν από την Inteltek εντός των σχετικών προθεσμιών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης