Ξενοδόχοι: «Το 2019 θα δοκιμαστούν οι αντοχές επιχειρηματιών και τουριστικών προορισμών»

r4e_XL

Χρονιά γεμάτη προκλήσεις θα είναι το 2019 για τον ελληνικό τουρισμό με τους επιτελείς του κλάδου να προβλέπουν μεν, ως μία πρώτη εκτίμηση, ότι δεν θα είναι κακή χρονιά, ωστόσο να υπογραμμίζουν ότι φέτος θα δοκιμαστούν οι αντοχές επιχειρηματιών και προορισμών.

Πηγή: www.newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Εργοδότης

Προϋπόθεση για επενδύσεις και επιχειρήσεις είναι η ανοχή κράτους και κοινωνίας σε αδήλωτα κέρδη, αφορολόγητες εισπράξεις, μαύρες καταθέσεις, ανασφάλιστη εργασία, χαμηλόμισθη απασχόληση, απλήρωτους εργαζόμενους, μερικώς απασχολούμενους, αλλοδαπούς εργάτες, ανεξόφλητα τραπεζικά δάνεια, απλήρωτους φόρους-τέλη-πρόστιμα-ΦΠΑ-λογαριασμούς-εισφορές-μισθούς-ημερομίσθια, εκμετάλλευση καταναλωτών-πελατών-υπαλλήλων-χώρας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kin_5

«Η Ελλάδα έχει εξελιχθεί κατά τα τελευταία χρόνια σε έναν αγαπητό προορισμό για ξένες επενδύσεις» αναφέρει η γερμανική υπηρεσία που φιλοξενεί δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου του οργανισμού Enterprise Greece

5
3fa9d1f6d17c9b1ecfe58b52fb588169_XL

Μειωμένη κατά 1,3 εκατ. θέσεις εμφανίζεται η ζήτηση στα περιφερειακά αεροδρόμια για τη θερινή σεζόν με βάση τον προγραμματισμό των αεροπορικών θέσεων από πλευράς των εταιρειών γεγονός το οποίο αποτυπώνει κι ένα πρώτο σημάδι για την τάση της αγοράς, μετά το θετικό σερί των τελευταίων ετών για τον ελληνικό τουρισμό. 

ee1b877e4ccd9ec89cd3513db26077d0_XL

Το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών με δύο σταθμούς, το έτος 2037 και ενδιάμεσο το 2027, ολοκληρώνει μέσα στο Μάρτιο το υπουργείο Υποδομών, περιλαμβάνοντας σημαντικές τομές στο σύνολο των συνδυασμένων μεταφορών, τις ακτοπλοϊκές μεταφορές, τα λιμάνια, τα εμπορευματικά κέντρα, τις σιδηροδρομικές υποδομές, τις διεθνείς συνδέσεις και τις οδικές μεταφορές.