Ξενοδόχοι: «Το 2019 θα δοκιμαστούν οι αντοχές επιχειρηματιών και τουριστικών προορισμών»

r4e_XL

Χρονιά γεμάτη προκλήσεις θα είναι το 2019 για τον ελληνικό τουρισμό με τους επιτελείς του κλάδου να προβλέπουν μεν, ως μία πρώτη εκτίμηση, ότι δεν θα είναι κακή χρονιά, ωστόσο να υπογραμμίζουν ότι φέτος θα δοκιμαστούν οι αντοχές επιχειρηματιών και προορισμών.

Πηγή: www.newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Εργοδότης

Προϋπόθεση για επενδύσεις και επιχειρήσεις είναι η ανοχή κράτους και κοινωνίας σε αδήλωτα κέρδη, αφορολόγητες εισπράξεις, μαύρες καταθέσεις, ανασφάλιστη εργασία, χαμηλόμισθη απασχόληση, απλήρωτους εργαζόμενους, μερικώς απασχολούμενους, αλλοδαπούς εργάτες, ανεξόφλητα τραπεζικά δάνεια, απλήρωτους φόρους-τέλη-πρόστιμα-ΦΠΑ-λογαριασμούς-εισφορές-μισθούς-ημερομίσθια, εκμετάλλευση καταναλωτών-πελατών-υπαλλήλων-χώρας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Tesla-Model3-boi-1000

Η παραπάνω διαπίστωση δημοσιεύθηκε από την Στατιστική Υπηρεσία της Νορβηγίας η οποία αποκάλυψε ότι η απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι διπλάσια αν ο υποψήφιος αγοραστής προέρχεται από το πλουσιότερο τμήμα του πληθυσμού.

forologikes_apodeikseis_arthro

Τραπεζικά και νομικά «παράθυρα» ανησυχούν τους ελεγκτές - «Υψηλού ρίσκου» η φοροδιαφυγή το 2019: μπορεί να ακυρώσει τις φοροελαφρύνσεις του 2020 - Καμπάνια για να μάθουν οι τουρίστες την «apodixi»

287