Χρηματιστήριο: Νέα πτώση 1,24% με πολύ χαμηλούς τζίρους

chrimatistirio

Ο Γενικός Δείκτης παρέμεινε κάτω απο τις 750 μονάδες 

Η Ευρώπη περιόρισε τις πρωϊνές ζημιές,αλλά όχι η Αθήνα. Η ελληνική αγορά έκλεισε με τον Γενικό Δείκτη να κλείνει στις 748,21 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1,24%.

Η αγορά ξεκίνησε αρνητικά καθώς όλες οι ευρωπαϊκές αγορές δέχθηκαν πιέσεις λόγω του εμπορικού πολέμου Κίνας- ΗΠΑ. Αργότερα, όμως, ενω όλες οι αγορές περιόρισαν τις ζημιές η ελληνική αγορά παρέμεινε κάτω απο τις 750 μονάδες διακινώντας πολύ χαμηλούς τζίρους.

Σε αρκετές μετοχές μάλιστα παρατηρείται τελευταία ότι τα κλεισίματα των τιμών αλλάζουν προς το χειρότερο, λίγα λεπτά πριν την λήξ της συνεδρίασης.
Η μετοχή της Alpha bank έκλεισε στα 1,90 ευρώ με πτώση 0,78%.

Η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας κατέγραψε οριακή άνοδο 0,15%. Με πτώση 3,35% η μετοχή της Eurobank στα 0,865 ευρώ. Με πτώση 3,77% η μετοχή της Πειραιώς στα 2,81 ευρώ. Με πτώση πάνω απο 2% έκλεισαν οι μετοχές ΟΠΑΠ και ΟΤΕ στα 9,47 ευρώ και 10,36 ευρώ αντίστοιχα.

Με πτώση 2,65% τα ΕΛ.ΠΕ στα 6,98 ευρώ. Κέρδη 1,63% η μετοχή της Μοτορ Οιλ στα 17,48 ευρώ. Άνοδος 4,06% για την Τέρνα Ενεργειακή στα 5,13 ευρώ. Μόλις στα 27,3 εκατ. ευρώ οι συνολικές συναλλαγές.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

esm

Ο γενικός γραμματέας του ESM αναφέρει ότι η Ελλάδα πρέπει να ανακτήσει σε μόνιμη βάση την εμπιστοσύνη των επενδυτών, συνεχίζοντας να εκσυγχρονίζει την οικονομία της – Τι αναφέρει στο τριμηνιαίο μήνυμά του προς τους επενδυτές 

1
ypourgeio_main

Το πλεόνασμα ανήλθε στα 3,157 δισ. ευρώ τον Αύγουστο, ωστόσο μικρότερο σε σχέση με πέρυσι -  Πτώση στα έσοδα από το φόρο εισοδήματος λόγω υπερφορολόγησης και ρυθμίσεων παλαιών χρεών - Περικόπηκαν προνοιακές δαπάνες - Λιγότερες επιστροφές

1
telikikloforias

Με μια δήλωση-σοκ η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου σβήνει τις ελπίδες εκατομμυρίων ιδιοκτητών αυτοκινήτων που τα έχουν σε ακινησία για μείωση των Τελών Κυκλοφορίας 2019.