Αποχωρεί ο Γιώργος Μιχελής από τη θέση του προέδρου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

1

Τη θέση του θα καταλάβει ο Ανδρέας Βερύκιος

Μετά από τρία χρόνια, στη θέση του Προέδρου του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ ο κ. Γεώργιος Μιχελής ολοκληρώνει τη θητεία του και αποχωρεί στις 14.6.2018. Τη θέση του θα καταλάβει ο κ. Ανδρέας Βερύκιος, με τον οποίον ο κ. Μιχελής είχε άριστη συνεργασία προκειμένου να υπάρξει μια ομαλή και αρμονική διαδοχή.

Η ανακοίνωση που εξεδόθη νωρίτερα από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας αναφέρει επίσης:

«Στα τρία αυτά χρόνια υλοποιήθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις από το ΤΧΣ, όπως η τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η αναμόρφωση των συνθηκών εταιρικής διακυβέρνησης και η ανάδειξη των εμποδίων στην αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων» δήλωσε ο κ. Μιχελής.

Ο κ. Μιχελής επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους εμπλεκόμενους και κυρίως τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Ταμείου όπως και τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου για την αμέριστη συμπαράστασή τους κατά τη διάρκεια αυτής της απαιτητικής τριετίας».

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Αλεξης

Αλλο ενα παρταλι του τσιριζα μας αφηνει αφου μας εχωσε ακομα πιο βαθια.Εχει και το θρασος να μιλαει για τριτη ανακεφαλαιοποιηση.Στον αγυριστο και καλη χωνεψη.

Μάνθος

Προφανώς, ΔΕΝ γνωρίζεις τον Γιώργο Μιχελή, μήτε το βιογραφικό του...

@μάνθος

Μη το ψάχνεις φίλε γιατί θα πικραθείς.

graecopithecus

Ο Μιχελής ειναι από τους ελάχιστους τραπεζίτες που συνδύαζε εντιμότητα, ήθος και ικανότητα. Πρίν πετάξεις την λάσπη σου θα μπορούσες να ρωτήσεις στην αγορά για την ποιότητα του ανθρώπου. Θα του αξιζε πολύ σημαντικότερη θέση. Δυστυχώς τα περιθώρια παρέμβασης του ήταν πολύ περιορισμένα αφού οι αποφάσεις λαμβάνονται αλλού και η χώρα μας έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

folli-follie

Αναθεωρημένο επιχειρηματικό πλάνο για την πλήρη αναδιοργάνωση της χρηματοοικονομικής της λειτουργίας εκπονεί η εταιρεία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, σχετικά με τη νέα αιτηση υπαγωγής της σε καθεστώς προστασίας 

komision_arthro

«Η εισήγηση που έγινε δεκτή αφορούσε την κατάργηση του μέτρου της περικοπής των συντάξεων», λένε κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών και συνεπώς το μέτρο καταργείται, δεν αναβάλλεται - Δεν υπήρξαν ενστάσεις επί του σχεδίου προϋπολογισμού του 2019 λένε οι ίδιες πηγές - Η τελική απόφαση αναμένεται στο Eurogroup της 3ης Δεκεμβρίου

182
apergia

Οι συνομιλίες ξεκινούν αύριο το μεσημέρι με την Συνομοσπονίδα να έχει αποφασίσει αποχή - Χαρακτηρίζει τον καθορισμό κατώτατου μισθού ως κατάλυση του δικαιώματος των εργαζομένων να διαπραγματεύονται συλλογικά και ελεύθερα