Χρηματιστήριο: Νωθρή και αδύναμη η αγορά - Άνοδος 0,46%

xrimatistirio

Παραμένει η κακή εικόνα στην αγορά καθώς απουσιάζουν οι προσδοκίες για την ανάπτυξη της οικονομίας - Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 44 εκατ. ευρώ

Σε κακή κατάσταση παραμένει η χρηματιστηριακή αγορά καθώς η παρετεταμένη στάση αναμονής για τις εξελίξεις σε χρέος, χρηματοδότηση κτλ, την έχει “παραμερίσει” σε σχέση με τις υπόλοιπες αγορές.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, σήμερα δεν κατάφερε να συγκρατήσει την άνοδο και μόλις πλησίασε τις 770 μονάδες επέστρεψε στην πτώση.

Τελικώς, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 762,43 μονάδες καταγράφοντας κέρδη 0,46%.
Η χθεσινή δήλωση της επικεφαλής του ΔΝΤ k. C. Lagarde ότι το ταμείο θα είναι με οποιονδήποτε τρόπο στο ελληνικό πρόγραμμα καθυσυχάζει μεν τους επενδυτές, ωστόσο για μια αγορά χρειάζεται προσδοκία ανάπτυξης κι αυτό μέχρι σήμερα δεν υπάρχει για την Ελλάδα.

Η μετοχή της Alpha bank έχασε 0,65% κλείνοντας στα 1,832 ευρώ. Η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας έκλεισε με απώλειες 0,38% στα 0,26 ευρώ. Η μετοχή της Eurobank σημείωσε άνοδο 0,48% στα 0,935 ευρώ. Άνοδος 0,78% για την μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στα 2,852 ευρώ. Άνοδος 1,15% για την μετοχή του ΟΠΑΠ στα 9,65 ευρώ. Με κέρδη 0,49% ο τίτλος του ΟΤΕ στα 10,35 ευρώ. Κέρδη 1,20% για την Coca- cola στα 29,5 ευρώ. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 44 εκατ. ευρώ με πακέτα 9,2 εκατ ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

house

Αλλάζει το σχέδιο για έκπτωση φόρου με δαπάνες ανακαίνισης - Τελικώς, το 40% θα αφαιρείται από το φορολογητέο εισόδημα - Η πληρωμή πρέπει να γίνεται ηλεκτρονικά και όχι με μετρητά - Μικρότερα εισοδήματα όμως δεν έχουν ουσιαστικό κίνητρο, για να ζητούν αποδείξεις

logo

Η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Check Point, τον κορυφαίο πάροχο λύσεων κυβερνοασφάλειας για κυβερνήσεις και επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η νέα αυτή συνεργασία περιλαμβάνει τη διάθεση των διακεκριμένων λύσεων ασφαλείας της Check Point από την Westnet, προς μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς, με σκοπό την προστασία από τους διαδικτυακούς κινδύνους.

f1-1

Μεγαλοεπενδυτές και ιδιώτες ρίχνουν στην αγορά βίλες εκατομμυρίων ευρώ σε Μεσσηνία, Πόρτο Χέλι, Μύκονο και Τζια με στόχο να προσελκύσουν «χοντρά πορτοφόλια», που θέλουν να επενδύσουν σε πολυτελή ακίνητα.