Τροποποιητική δήλωση θα υποβάλουν τελικά οι 80.000 συνταξιούχοι-θύματα του ΓΛΚ

Τροποποιητική δήλωση θα υποβάλουν τελικά οι 80.000 συνταξιούχοι-θύματα του ΓΛΚ

Δεν κατέστη δυνατή η αυτόματη διόρθωση των λανθασμένων βεβαιώσεων αποδοχών και κατ' επέκταση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων

pc-eforia-new
Δεν γλυτώνουν τελικά την ταλαιπωρία οι 80.000 συνταξιούχοι του Δημοσίου που έπεσαν «θύματα» λάθους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους αναφορικά με τις βεβαιώσεις αποδοχών τους για το 2017.

Οι 80.000 περίπου ηλικιωμένοι, οι οποίοι είχαν σπεύσει ήδη να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση ακούγοντας τις προτροπές του οικονομικού επιτελείου να μην συμπέσουν όλες οι φορολογικές δηλώσεις μαζί στο τέλος της προθεσμίας, τώρα θα αναγκαστούν να προβούν σε τροποποιητική δήλωση.

Και αυτό παρότι πληροφορίες από αρμόδιες πηγές έλεγαν μέχρι και χθες ότι καταβάλλεται προσπάθεια να διορθωθούν αυτόματα τα λάθη στις δηλώσεις προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι συνταξιούχοι.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr, τελικώς αυτό δεν καθίσταται εφικτό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις – προσκλήσεις προς τους 80.000 συνταξιούχους – «θύματα» του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης