Σχέδιο προπληρωμής ΕΝΦΙΑ και φόρων 12 φορές τον χρόνο

ypoik

Στο συμπληρωματικό Μνημόνιο η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για την εισαγωγή ενός νέου συστήματος μηνιαίας πληρωμής φόρων από τα φυσικά πρόσωπα που θα γίνεται με ηλεκτρονικά μέσα

Συντροφιά με την εφορία 12 φορές τον χρόνο φαίνεται πως θα είναι σύντομα οι φορολογούμενοι, καθώς το υπουργείο Οικονομικών προωθεί σχέδιο προπληρωμής φόρων , στη βάση των όσων έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με τους θεσμούς.

Στο συμπληρωματικό Μνημόνιο η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για την εισαγωγή ενός νέου συστήματος μηνιαίας πληρωμής φόρων από τα φυσικά πρόσωπα που θα γίνεται με ηλεκτρονικά μέσα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σχέδιο που επεξεργάζονται στο υπουργείο Οικονομικών θα μοιάζει με το σύστημα της μηνιαίας παρακράτησης του φόρου εισοδήματος και της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης που εφαρμόζεται σήμερα για τις αποδοχές των μισθωτών και συνταξιούχων.

Κάθε μήνα η εφορία θα εισπράττει προκαταβολικά τον ΕΝΦΙΑ αλλά και τον φόρο εισοδήματος που έχουν όχι μόνο οι μισθωτοί και συνταξιούχοι, αλλά και οι υπόλοιποι φορολογούμενοι (ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, εισοδηματίες).

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ (7)

@

Ουτε ευρω στο σαπακι που λεγεται δημοσιο..

Aristera

Ειπαμε η δημιουργια ειναι χολερα ,αλλα η δημιουργια καινοτομων εισπρακτικων ιδεων ειναι ταμαμ..............

FidelKIMmadouroΤΣ

Δεν εχουμε να ζηλεψουμε τιποτα απο κουβα,βενεζουελα,β.κορεα εχουμε τους δικους μας...................................

FidelKIMmadouroΤΣ

Ζητω η ελληνικη αριστερη δικτατορια ολε!!!!!!!! ολε!!!!!!!!!

FidelKIMmadouroΤΣ

Ζητω η ελληνικη αριστερη δικτατορια ολε!!!!!!!! ολε!!!!!!!!!

Jose

Δωσε πονοοοοοο λεμε......Καταργηση μ'εναν νομο και ένα αρθρο.....Να τον ξαναψηφισετε σοφοι Ελληναραδεs!!!! χαχαχα

Tωρα στην αρχη .......

12 φορες το χρονο .Μετα .....θ'αλλαξει , θα γινει 52 φορες το χρονο .....καθε δευτερα .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ependisis

Στην ανάπτυξη της Αττικής Ριβιέρας «επενδύουν» οι όμιλοι ΤΕΜΕΣ και Grivalia, οι δύο ανάδοχοι για την αξιοποίηση και μακροχρόνια εκμετάλλευση των δύο εκτάσεων στην περιοχή της Βούλας που παραμένουν εγκαταλειμμένες τα τελευταία... πολλά χρόνια.

akinita_ar

Ακόμα και σε περίπτωση παροχής «προσωρινής προστασίας» το Δημόσιο θα μπορεί να επιβάλει όλα τα άλλα μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης ή ασφαλιστικών μέτρων στην κύρια κατοικία του αιτούντος, αλλά και μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης η ασφαλιστικών μέτρων στην υπόλοιπη περιουσία του οφειλέτη

1