ΝΝ Hellas: Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας 2018-2020

nnhellas_eoa

Η ασφαλιστική εταιρεία ανακοίνωσε τη σύμπραξή της με την  Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την οικονομική-ασφαλιστική στήριξη των αθλητών μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για τη χρονική περίοδο 2018-2020 ανακοίνωσε ότι θα είναι η ΝΝ Hellas. Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Όπως είπε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας, κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου, η ΝΝ Hellas αναλαμβάνει να στηρίξει οικονομικά όλες τις αποστολές των αθλητών μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ θα τους παρέχει και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

«Πρόκειται για μία ενέργεια, που στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα και γεμίζει όλους εμάς στην ΝΝ Hellas με υπερηφάνεια. Ταυτόχρονα αποτελεί τη σημαντικότερη χορηγία της ΝΝ, στα 36 χρόνια διαδρομής της, στην Ελλάδα. Οι αξίες της ΝΝ Hellas «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» είναι συμβατές με το Ολυμπιακό Ιδεώδες και τις αξίες του αθλητισμού. Η ΝΝ Ηellas ως Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας θα βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο εξωτερικό , με σκοπό την κατάκτηση της κορυφής» ανέφερε σχετικά η κυρία Πολιτοπούλου.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας, που μία τόσο καταξιωμένη και αφοσιωμένη στον αθλητισμό, παγκόσμια εταιρεία, όπως η ΝΝ, στηρίζει το έργο της ΕΟΕ και συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αθλητών μας ενόψει του Τόκιο, με αποκλειστικό στόχο να βρεθούν όσο το δυνατόν γίνεται περισσότεροι αθλητές μας στην ιαπωνική πρωτεύουσα και να κάνουν για μία ακόμα φορά υπερήφανο, όλο τον ελληνικό λαό» δήλωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, καλώντας και άλλες εταιρείες/οργανισμούς να παραδειγματιστούν από την NN Hellas και να στηρίξουν του Έλληνες αθλητές.

Παρούσα στην ανακοίνωση της χρυσής χορηγίας ήταν και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλλούση, η οποία από τη θέση της προέδρου της Επιτροπής Αθλητών μίλησε για την «μοναχική πορεία των αθλητών που γιγαντώθηκε στα χρόνια της κρίσης» και τη σημασία της οικονομικής-ασφαλιστικής στήριξης της NN Hellas στον αγώνα τους προς την κορυφή. «Όσοι επενδύσουν τα χρήματά τους στους αθλητές να είναι σίγουροι ότι θα πιάσουν τόπο» τόνισε.  

Σημειώνεται ότι τα χρήματα που χορηγούνται στους αθλητές για την ολυμπιακή προετοιμασία τους, καταβάλλονται στις αρμόδιες ομοσπονδίες για την αποστολή τους σε αγώνες στο εξωτερικό και στην υποδομή για τις απαραίτητες προπονήσεις τους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

greece

Tα επικαιροποιημένα στοιχεία που ανήρτησε χθες η Παγκόσμια Τράπεζα για τις επιδόσεις 214 χωρών το 2017, δείχνουν ότι η Ελλάδα κατρακύλησε στον δείκτη «κυβερνητικής αποτελεσματικότητας» από την 96η θέση στην 101η της λίστας

26
tourismos

Πάνω από το ήμισυ των στερεών αποβλήτων που προέρχονται από τον τουριστικό τομέα στην Ελλάδα θα μπορούσε, μέσα από βέλτιστες πρακτικές, να οδεύει κάθε χρόνο προς την ανακύκλωση, ενώ παράλληλα μπορούν να γίνουν προσπάθειες για να μειωθούν τα οργανικά απόβλητα.

pipe_gas

Στην ατζέντα της κυβέρνησης ξαναμπαίνει δύο χρόνια μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τα Σκόπια, ο αγωγός φυσικού αερίου, ο οποίος είχε υπογραφεί μεταξύ του ΔΕΣΦΑ και της κρατικής εταιρείας της γείτονας χώρας ΜΕR. Πρόκειται για τον αγωγό που θα ξεκινάει από την Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης και θα καταλήγει στη FYROM, προσφέροντας μία εναλλακτική πηγή προμήθειας φυσικού αερίου για την χώρα, η οποία σήμερα εξαρτάται από το Ρωσικό αέριο.

turkish_central_bank

Μετά τις επαφές του Τούρκου υπ. Οικονομικών Αλμπαϊράκ στο Βερολίνο και μια εβδομάδα πριν την πολυαναμενόμενη επίσκεψη Ερντογάν στη Γερμανία ο γερμανικός Τύπος εστιάζει στην Τουρκία και τις γερμανοτουρκικές σχέσεις

2
wall_ole

Ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο 0,32% ή 86 μονάδων στις 26.742, ο S&P κατέγραψε απώλειες μόλις 0,04% στις 2.929 μονάδες και ο Nasdaq κινήθηκε χαμηλότερα 0,51% στις 7.986 μονάδες