ΝΝ Hellas: Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας 2018-2020

nnhellas_eoa

Η ασφαλιστική εταιρεία ανακοίνωσε τη σύμπραξή της με την  Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την οικονομική-ασφαλιστική στήριξη των αθλητών μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για τη χρονική περίοδο 2018-2020 ανακοίνωσε ότι θα είναι η ΝΝ Hellas. Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Όπως είπε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας, κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου, η ΝΝ Hellas αναλαμβάνει να στηρίξει οικονομικά όλες τις αποστολές των αθλητών μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ θα τους παρέχει και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

«Πρόκειται για μία ενέργεια, που στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα και γεμίζει όλους εμάς στην ΝΝ Hellas με υπερηφάνεια. Ταυτόχρονα αποτελεί τη σημαντικότερη χορηγία της ΝΝ, στα 36 χρόνια διαδρομής της, στην Ελλάδα. Οι αξίες της ΝΝ Hellas «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» είναι συμβατές με το Ολυμπιακό Ιδεώδες και τις αξίες του αθλητισμού. Η ΝΝ Ηellas ως Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας θα βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο εξωτερικό , με σκοπό την κατάκτηση της κορυφής» ανέφερε σχετικά η κυρία Πολιτοπούλου.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας, που μία τόσο καταξιωμένη και αφοσιωμένη στον αθλητισμό, παγκόσμια εταιρεία, όπως η ΝΝ, στηρίζει το έργο της ΕΟΕ και συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αθλητών μας ενόψει του Τόκιο, με αποκλειστικό στόχο να βρεθούν όσο το δυνατόν γίνεται περισσότεροι αθλητές μας στην ιαπωνική πρωτεύουσα και να κάνουν για μία ακόμα φορά υπερήφανο, όλο τον ελληνικό λαό» δήλωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, καλώντας και άλλες εταιρείες/οργανισμούς να παραδειγματιστούν από την NN Hellas και να στηρίξουν του Έλληνες αθλητές.

Παρούσα στην ανακοίνωση της χρυσής χορηγίας ήταν και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλλούση, η οποία από τη θέση της προέδρου της Επιτροπής Αθλητών μίλησε για την «μοναχική πορεία των αθλητών που γιγαντώθηκε στα χρόνια της κρίσης» και τη σημασία της οικονομικής-ασφαλιστικής στήριξης της NN Hellas στον αγώνα τους προς την κορυφή. «Όσοι επενδύσουν τα χρήματά τους στους αθλητές να είναι σίγουροι ότι θα πιάσουν τόπο» τόνισε.  

Σημειώνεται ότι τα χρήματα που χορηγούνται στους αθλητές για την ολυμπιακή προετοιμασία τους, καταβάλλονται στις αρμόδιες ομοσπονδίες για την αποστολή τους σε αγώνες στο εξωτερικό και στην υποδομή για τις απαραίτητες προπονήσεις τους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rice

Ο εκπρόσωπος του Ταμείου απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το ενδεχόμενο να αποπληρώσει η Ελλάδα πρόωρα το δάνειο του ΔΝΤ, επανέλαβε ότι είναι μια απόφαση που θα πρέπει να λάβουν οι ελληνικές αρχές σε συνεργασία με άλλους επίσημους πιστωτές, εάν χρειάζεται

creative-greece

Θα απονεμηθούν σε επιχειρήσεις και φορείς από το χώρο της βιομηχανίας, του τουρισμού και της ναυτιλία διακρίσεις για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας

retos_mk

«Ο ελληνικός τουρισμός έχει μπεί σε μία φάση ωριμότητας, δεν αντιμετωπίζουμε την αγωνία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, όταν ο ένας παραπάνω τουρίστας έκανε τη διαφορά. Το μεγάλο ζητούμενο αυτή την στιγμή δεν είναι αν θα έρθουν πάνω από 30 εκατ. τουρίστες, αλλά πώς θα διαχειριστούμε αυτόν τον κόσμο».