«Get in the Ring»: Ποια start up ήταν η νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού

«Get in the Ring»: Ποια start up ήταν η νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού

Κορυφαίες ελληνικές καινοτόμες επιχειρήσεις παρουσίασαν τη startup τους και αξιολογήθηκαν από επαγγελματίες 

«Get in the Ring»: Ποια start up ήταν η νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού
Ολοκληρώθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία, ο δυναμικότερος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, «Get In The Ring», στο νέο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Η νικήτρια επιχείρηση ήταν η startup GrekAddict της Σουζάνας Θεοδωρίδου, η οποία κέρδισε αυτομάτως τη συμμετοχή της στον Παγκόσμιο Τελικό που θα πραγματοποιηθεί σε ένα μήνα στην Πορτογαλία. H Grekaddict είναι μια ανερχόμενη start up στο χώρο του τουρισμού με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με βασικό στόχο την παροχή υψηλών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στον τουριστικό τομέα, παρέχει δωρεάν σε τουριστικά καταλύματα, τουριστικούς πράκτορες και travel bloggers ένα ολοκληρωμένο πακέτο digital εργαλείων και υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους. Στην ιστοσελίδα της Grekaddict ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί και να κλείσει σε πραγματικό χρόνο online τις πιο ξεχωριστές τουριστικές εμπειρίες που προσφέρει ο κάθε προορισμός.

Στην εκδήλωση κορυφαίες ελληνικές καινοτόμες επιχειρήσεις παρουσίασαν τη startup τους και αξιολογήθηκαν από επαγγελματίες που έχουν άριστη γνώση της startup επιχειρηματικότητας κεκλεισμένων των θυρών. Οι 4 startups που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία (IFAACADEMY, SportsElectoceuticals, GrekAddict, Ridemind), αναμετρήθηκαν σε μια κατάμεστη αίθουσα ανεβαίνοντας σε ένα ρινγκ και απαντώντας σε δύσκολες ερωτήσεις τόσο της κριτικής επιτροπής, όσο και του κοινού! 
Κλείσιμο

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο γνωστός standup performer Λάμπρος Φισφής, ο οποίος προσέφερε ένα απίστευτο show στο κοινό, προκαλώντας άπειρες στιγμές γέλιου ενώ η ομάδα των LP Dudes παρουσίασε επικές μάχες της rap μουσικής.



Διοργανωτής του «Get in the Ring StartingUP Athens» ήταν ο Ορέστης Ματσούκας, ιδρυτής της Orama Group και Πρόεδρος του Συνδέσμου Νέων Ειχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ). Η Orama Group, έχοντας οργανώσει και στο παρελθόν σημαντικό αριθμό εκδηλώσεων ανέβασε με το «Get in the Ring StartingUP Athens» τον πήχη της οργάνωσης πρωτοποριακών εκδηλώσεων για τα ελληνικά δεδομένα και όλα δείχνουν πως ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, θα αποτελέσει τα επόμενα χρόνια μεγάλο ετήσιο γεγονός, όχι μόνο επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, αλλά και πολιτισμού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης