Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος

Η νέα ισχυρή διοικητική ομάδα αποτελείται από έμπειρα στελέχη στον χώρο των τραπεζών και των επενδύσεων και θα βελτιώσει σημαντικά την διοικητική λειτουργία της τράπεζας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος συγκροτήθηκε σε σώμα, σε συνέχεια της σχετικής απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της τράπεζας. 

Η νέα ισχυρή διοικητική ομάδα της Επενδυτικής Τράπεζας αποτελείται από έμπειρα στελέχη στον χώρο των τραπεζών και των επενδύσεων και θα βελτιώσει σημαντικά την διοικητική λειτουργία της τράπεζας, υπό τον Πρόεδρο, κ. Αβραάμ Γούναρη, και τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Μιχαήλ Ανδρεάδη.

Η διοίκηση πλαισιώνεται από δύο Αναπληρωτές Διευθύνοντες Συμβούλους, τον κ. Αιμίλιο Στασινάκη και τον κ. Άγγελο Σαπρανίδη. Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από στελέχη εγνωσμένου κύρους στην αγορά, όπως ο κ. Κλεόβουλος Αλεξάνδρου ως Μη Εκτελεστικό Μέλος και οι κ.κ. Χαρίτων Κυριαζής, Παναγιώτης Ταμπούρλος και Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, ως Ανεξάρτητα – Μη Εκτελεστικά μέλη.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος έχει ως εξής:

1. Αβραάμ Γούναρης - Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
2. Μιχαήλ Ανδρεάδης - Αντιπρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
3. Αιμίλιος Στασινάκης - Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
4. Άγγελος Σαπρανίδης - Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
5. Κλεόβουλος Αλεξάνδρου - Μη Εκτελεστικό Μέλος
6. Χαρίτων Κυριαζής - Ανεξάρτητο / Μη Εκτελεστικό Μέλος
7. Παναγιώτης Ταμπούρλος - Ανεξάρτητο / Μη Εκτελεστικό Μέλος
8. Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης - Ανεξάρτητο / Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο Πρόεδρος της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Αβραάμ Γούναρης καλωσόρισε τα νέα μέλη του Δ.Σ. και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους, επισημαίνοντας ότι «η Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος είναι σε θέση να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις του μέλλοντος».

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας, κ. Μιχαήλ Ανδρεάδης, υπογράμμισε ότι «θα εργαστούμε όλοι συντεταγμένα για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος, προς όφελος των μετόχων, των πελατών και των εργαζομένων της. Στόχος μας είναι να συνδράμουμε, στο πλαίσιο του ρόλου και των λειτουργιών μας, στην υλοποίηση της στρατηγικής επιλογής του μετόχου μας για την επιτυχή διαδικασία και ολοκλήρωση της πώλησης της τράπεζας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

frf_XL

Στην αναδίπλωση της κυβέρνησης ως προς το θέμα της συμφωνίας με τη Shell για την αποεπένδυση από την λιανική αγορά φυσικού αερίου, αναφέρθηκε χθες σε ενημερωτική συνάντηση με δημοσιογράφους, ο τέως διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ, κ. Θοδωρής Κιτσάκος.

95a84250b1f8f7218888505635ced801_XL

Η ναυτιλιακή κοινότητα να έχει αναστατωθεί από τα νέα μέτρα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού του ΟΗΕ-ΙΜΟ για τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από τα πλοία που θα ισχύσουν από την 1-1-2020.

oures_main01

Στα 103,09 δισ. ευρώ εκτοξεύθηκαν οι βασικές ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο στο τέλος Σεπτεμβρίου, καθώς δημιουργήθηκαν νέες υποχρεώσεις ύψους 7,84 δισ. ευρώ - Αυξήθηκαν κατά 312.812 οι φορολογούμενοι που χρωστούν έως 500 ευρώ στην Εφορία

54