Νοβότνι: Ελπίζουμε η οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα να συνεχιστεί

Νοβότνι: Ελπίζουμε η οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα να συνεχιστεί

«Ευχάριστο το γεγονός ότι από την Ελλάδα υπάρχουν σαφή σημάδια ανάκαμψης», σημειώνει ο διοικητής της Αυστριακής Κεντρικής Τράπεζας - Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Εβαλντ Νοβότνι «πλέκει το εγκώμιο» της Ελλάδας


Νοβότνι: Ελπίζουμε η οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα να συνεχιστεί
Μηνύματα ανάκαμψης από την Ελλάδα διαπιστώνει ο διοικητής της Αυστριακής Κεντρικής Τράπεζας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Έβαλντ Νοβότνι, σε σημερινές αποκλειστικές δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη Βιέννη.

«Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι από την Ελλάδα υπάρχουν σαφή σημάδια ανάκαμψης, τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στον δημοσιονομικό τομέα» τόνισε ο κ. Νοβότνι και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε ότι αυτή η θετική εξέλιξη θα συνεχιστεί».


Σε προηγούμενες, πρόσφατες, δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Βιέννη, ο κ. Νοβότνι είχε πλέξει το εγκώμιο της Ελλάδας, επισημαίνοντας: «Η Ελλάδα έχει όχι μόνον ένα μεγαλειώδες παρελθόν, η Ελλάδα έχει, σίγουρα, επίσης ένα μέλλον, είναι μία χώρα με μία πληθώρα από ευφυείς, εργατικούς ανθρώπους, έχει θαυμάσιες τουριστικές δυνατότητες, έχει, επίσης δυνατότητες, στον οικονομικό τομέα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης