Σταθεροποιητικά έκλεισε η Wall Street

Σταθεροποιητικά έκλεισε η Wall Street

Κορυφαίες εταιρείες από την Goldman Sachs και την Bank of America έως τη Microsoft θα ανακοινώσουν τα μεγέθη τριμήνου εντός της εβδομάδας, με τους αναλυτές να εκτιμούν ότι τα κέρδη ανά μετοχή θα ενισχυθούν κατά 6,2%

Με το βλέμμα στραμμένο στις ανακοινώσεις εταιρικών μεγεθών β' τριμήνου βρίσκονται οι επενδυτές στη Wall Street, η οποία κινήθηκε σταθεροποιητικά, μετά τα ιστορικά υψηλά της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο Dow Jones έκλεισε με ήπια πτώση 0,04% στις 21.629 μονάδες, ο S&P 500 έκλεισε με πτώση 0,01% στις 2.459 μονάδες και ο Nasdaq με άνοδο 0,03% στις6.314 μονάδες.

Κορυφαίες εταιρείες από την Goldman Sachs και την Bank of America έως τη Microsoft θα ανακοινώσουν τα μεγέθη τριμήνου εντός της εβδομάδας, με τους αναλυτές να εκτιμούν ότι τα κέρδη ανά μετοχή θα ενισχυθούν κατά 6,2%.

Πάντως πτώση άνω του 3% για τη μετοχή της BlackRock, η οποία ανακοίνωσε κέρδη και έσοδα χαμηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών.

Σημαντικό μερίδιο της προσοχής στρέφεται και στο πετρέλαιο, με το αμερικανικό αργό να έχει ενισχυθεί άνω του 5% την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ σήμερα υποχώρησε κατά 0,5% στα 46,02 δολάρια.

Πηγή: Newmoney.grΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

russiaoil

Σε προ κρίσης επίπεδα επέστρεψαν τα κέρδη των ρωσικών πετρελαϊκών εταιρειών, χάρις την ευνοϊκή φορολογία, το ασθενές ρούβλι και τις υψηλές τιμές του πετρελαίου, σύμφωνα με την Fitch