Σπίντελεγκερ: «Οι Έλληνες πρέπει να σεβαστούν τους όρους»

Σπίντελεγκερ: «Οι Έλληνες πρέπει να σεβαστούν τους όρους»

Ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών τάχθηκε κατά της παράτασης της δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας

Ερχεται η ανοιχτή Porsche Panamera!
Σπίντελεγκερ: «Οι Έλληνες πρέπει να σεβαστούν τους όρους»
Ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών Μίχαελ Σπίντελεγκερ τάχθηκε κατά της παράτασης της δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας προκειμένου να εκπληρώσει τους όρους του διεθνούς δανεισμού της, σε μια συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Österreich».

«Οι Έλληνες πρέπει να σεβαστούν απαρέγκλιτα τους όρους που διαπραγματεύθηκαν με την ΕΕ, η Τρόικα πρέπει να το επιθεωρεί αυτό. Η Ελλάδα θα λάβει περισσότερα χρήματα μόνον αν παραμείνει πραγματικά προσηλωμένη στη συμφωνημένη οδό των μεταρρυθμίσεων, χωρίς παρατάσεις», δήλωσε ο Αυστριακός ΥΠΕΞ.

Ο Σπίντελεγκερ, επικεφαλής του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος και αντικαγκελάριος της κυβέρνησης συνασπισμού στην οποία συμμετέχουν και οι Σοσιαλδημοκράτες, υιοθετεί μια όλο και πιο σκληρή γραμμή έναντι των χωρών της ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα ελλείμματα και τα χρέη τους, τη στιγμή που οι αυστριακές δημοσκοπήσεις δείχνουν άνοδο των ευρωσκεπτικιστικών διαθέσεων ενόψει των βουλευτικών εκλογών της επόμενης χρονιάς.

Οι Σοσιαλδημοκράτες του καγκελάριου Βέρνερ Φάιμαν καλούν επίσης την κυβέρνηση Σαμαρά να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της, αλλά εμφανίζονται πιο διαλλακτικοί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης