Νευρικότητα και "trading" στο Χρηματιστήριο

Νευρικότητα και "trading" στο Χρηματιστήριο

Ευκαιρίες για trading και νευρικότητα περιελάμβανε την Τετάρτη η συνεδρίαση στην Αθήνα καθώς ο Δείκτης τρεις φορές έφθασε σε άνοδο 1%, και ισάριθμες φορές έχασε όλα τα κέρδη...

Νευρικότητα και "trading" στο Χρηματιστήριο
Ευκαιρίες για trading και νευρικότητα περιελάμβανε την Τετάρτη η συνεδρίαση στην Αθήνα καθώς ο Δείκτης τρεις φορές έφθασε σε άνοδο 1%, και ισάριθμες φορές έχασε όλα τα κέρδη. Στο τέλος, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 752,64 μονάδες σημειώνοντας ανεπαίσθητες απώλειες 0,01%.

Η πτώση στην ελληνική αγορά πραγματοποιήθηκε μέσω αγορών στις τράπεζες και πωλήσεων σε  βιομηχανικούς τίτλους που είχαν αποδώσει πρόσφατα. Πάντως, το μεγάλο πρόβλημα είναι πως και με τι τρόπο θα πραγματοποιηθεί η ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών.       

Μικτή ήταν η εικόνα στην Ευρώπη εξαιτίας της πτώσης εταιρειών όπως η Τotal, η Nestle. Οριακές απώλειες για τις ευρωπαϊκές αγορές, ενώ μικρή πτώση σημείωνε το ευρώ στα 1,3299 δολάρια.      

Η μετοχή της Εθνικής έκλεισε στα 2,08 ευρώ σημειώνοντας πτώση 2,80%. Τα περισσότερα κέρδη σημείωσε η Τράπεζα Πειραιώς με άνοδο 5,70%, η Eurobank με 2,42%. Κέρδη 2,35% για την Coca – Cola και 1,35% για τα Ελληνικά Πετρέλαια. Με πτώση 2,80% έκλεισε η ΔΕΗ.

Με πτώση άνω του 3% έκλεισε η Μarfin Popular, η ΜIG. Πτώση 3,06% για τον Μυτιληναίο. Ρευστοποιήσεις στον ΟΤΕ με 3,73% και στον ΟΠΑΠ με 3,06%. Στα 47,2 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι συνολικές συναλλαγές.                            
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης