Οι 4+1 «Εντολές» του Σπύρου Θεοδωρόπουλου προς τους νέους επιχειρηματίες

Οι 4+1 «Εντολές» του Σπύρου Θεοδωρόπουλου προς τους νέους επιχειρηματίες

H “συνταγή για μια πετυχημένη πορεία” - Tι συμβουλεύει τους νέους επιχειρηματίες ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος - Συνέντευξη στο podcast του ΣΕΒ “Innovative Greeks

n1entoles
Ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος είναι αναμφισβήτητα απ’ τους πλέον πετυχημένους αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες της χώρας. Επίσης είναι απ’ τους πλέον εξωστρεφείς προς τα παιδιά και τους νέους επιχειρηματίες προσπαθώντας να εμπνεύσει και να συμβουλεύσει.

Ο ίδιος μάλιστα, όπως φάνηκε στην τελευταία του συνέντευξη στο podcast του ΣΕΒ “Innovative Greeks”, όπου μίλησε για τη διαδρομή του, έχει 4+1 προτροπές – “Εντολές” προς τους νέους επιχειρηματίες ως “συνταγή για μια πετυχημένη πορεία”.

«Η πρώτη, και πιο σημαντική, είναι να έχεις αρχές και αξίες», σημειώνει χαρακτηριστικά. Όπως εξηγεί, είναι σημαντικό οι άνθρωποι να μην αλλάζουν τα πιστεύω τους όταν μια κατάσταση δυσκολεύει, και να μην προχωρούν σε αποφάσεις ή κινήσεις που θα τους διευκολύνουν προσωρινά. «Οι αποφάσεις και οι λύσεις πρέπει να θέτουν τις σωστές βάσεις και να μην μεταθέτουν το πρόβλημα για αργότερα, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης