Ένας νέος μοντέρνος εργασιακός χώρος αναβαθμίζει το κέντρο της Αθήνας

Ένας νέος μοντέρνος εργασιακός χώρος αναβαθμίζει το κέντρο της Αθήνας

Η Netcompany – Intrasoft προσφέρει νέα εργασιακή εμπειρία στους ανθρώπους της και ένα κτίριο εξαιρετικής αισθητικής στους Αθηναίους

Netcompany_Intrasoft
Sponsored Content

Η νέα αρχιτεκτονική σελίδα στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας είναι γεγονός και εταιρείες όπως η Netcompany – Intrasoft, η νο1 εταιρεία πληροφορικής στην Ελλάδα, συμβάλλουν έμπρακτα στο νέο βιώσιμο χαρακτήρα της πόλης.

Η εταιρεία άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του νέου εμβληματικού της κτιρίου στο Σύνταγμα, και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Αμαλίας, προσφέροντας μια νέα εργασιακή εμπειρία στους ανθρώπους της και ένα κτίριο εξαιρετικής αισθητικής στους Αθηναίους. Με μοντέρνα παρουσία, συνυπάρχει αρμονικά με το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και τα αρχαία μνημεία της περιοχής διατηρώντας παράλληλα την μνήμη της αρχιτεκτονικής γλώσσας της εποχής που κατασκευάστηκε.

IMG_0055


Με γυάλινες επιφάνειες περιμετρικά, το 2.200 τ.μ. κτίριο, αξιοποιεί  στο έπακρο το φυσικό φως, και δημιουργεί μια συνεχή σχέση μεταξύ εσωτερικού και περιβάλλοντα χώρου που περιλαμβάνει τους στύλους  Ολυμπίου Διός,  τον Εθνικό Κήπο, το Καλλιμάρμαρο και την Ακρόπολη. Είναι σύμφωνο με τα υψηλότερα περιβαλλοντικά πρότυπα, και έχει πιστοποιηθεί κατά LEED, ακολουθώντας έτσι την πολιτική βιωσιμότητας της εταιρείας.  

Συγχρόνως παρέχει εύκολη πρόσβαση προς όλους τους εργαζομένους, μειώνοντας περαιτέρω τη χρήση αυτοκινήτων και ρύπων στο κέντρο της Αθήνας. Το σύγχρονο αυτό περιβάλλον αναβαθμίζει την καθημερινότητα των εργαζομένων διευκολύνοντας  την συνεργασία και την ελεύθερη επικοινωνία μεταξύ τους, μέσω ανοιχτών γραφείων, meeting room που προσφέρουν  μοναδικές δυνατότητες ψηφιακής επικοινωνίας και  χώρους χαλάρωσης για τα διαλείμματα, αλλά και μια  εκπληκτική ταράτσα που προσφέρει πανοραμική θέα από την Ακρόπολη ως το Καλλιμάρμαρο και τη Βουλή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης