Το American Hellenic Institute τίμησε την Ειρήνη Νταϊφά και τον Συμεών Τσομώκο

Το American Hellenic Institute τίμησε την Ειρήνη Νταϊφά και τον Συμεών Τσομώκο

Τους απονεμήθηκε το βραβείο της Ελληνικής Κληρονομιάς AHI Athens

ahi
Την Ειρήνη Σταύρου Νταϊφά και τον Συμεών Τσομώκο βράβευσε το American Hellenic Institute περασμένη Παρασκευή στη διάρκεια του 19ου επίσημου δείπνου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρετανίας.

Το AHI κάθε χρόνο βραβεύει δύο διακεκριμένες προσωπικότητες για τη συμβολή τους στην προώθηση του ελληνισμού και για τον φιλανθρωπικό τους έργο.

«Το AHI διοργανώνει κάθε χρόνο ένα μεγάλο επίσημο δείπνο στην Ουάσινγκτον και ένα στην Αθήνα. Σήμερα στο 19ο Ετήσιο Δείπνο στην Αθήνα δεν γιορτάζουμε μόνο την βαθιά φιλία και σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ αλλά επίσης τα επιτεύγματα δύο εξαιρετικών προσωπικοτήτων με τα βραβεία της Ελληνικής Κληρονομιάς AHI Athens» επεσήμανε στην έναρξη της εκδήλωσης η συντονίστρια Όλγα Μπορνόζη γνωστή διεθνώς προσωπικότητα μέσω των συνεδρίων της Capital Link.

Η Ειρήνη Νταϊφά διευθύνουσα σύμβουλος στην ναυτιλιακή εταιρεία Stavros Daifas Maritime Corporation SA και αντιδήμαρχος Πολιτισμού στον Δήμο Πειραιά, βραβεύτηκε για τα διακεκριμένα επαγγελματικά της επιτεύγματα στον χώρο της ναυτιλίας και παράλληλα για την φιλανθρωπική της δράση και την ουσιώδη υποστήριξη της στην Τέχνη.

Ο Συμεών Τσομώκος ιδρυτής και πρόεδρος του Delphi Economic Forum βραβεύτηκε για τον ηγετικό του ρόλο , τη συμβολή και την αδιάλειπτη υποστήριξη του στην προώθηση και ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Η γκρίνια του Βασιλιά Καρόλου πριν τη στέψη - «Είναι βαρετό αυτό»


Η ιστορία της «νοσοκόμας του θανάτου»: Οι 3 δολοφονίες και τα υπνωτικά στην 7χρονη κόρη της


Βίντεο: Αστέρας του TikTok έσπασε το χέρι του σε μπρα ντε φερ σε ζωντανή μετάδοση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης