ΔΕΔΔΗΕ: ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ, Μυτιληναίος, ΙΝΤΡΑΚΑΤ και άλλοι 20 εργολάβοι στην κούρσα διεκδίκησης εργολαβιών – μαμούθ €1,6 δισ.

ΔΕΔΔΗΕ: ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ, Μυτιληναίος, ΙΝΤΡΑΚΑΤ και άλλοι 20 εργολάβοι στην κούρσα διεκδίκησης εργολαβιών – μαμούθ €1,6 δισ.

Σε φάση αξιολόγησης οι φάκελοι των 24 υποψηφίων για τα έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του δικτύου διανομής σε όλη την χώρα. Υψηλές εκπτώσεις έως και 47% παρά το κύμα ανατιμήσεων στα υλικά κατασκευής και τα καύσιμα - Στην Αττική η μεγαλύτερη εργολαβία ύψους 421 εκ. ευρώ

deddhe-erga
Οι τέσσερις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ, Μυτιληναίος, ΙΝΤΡΑΚΑΤ αλλά και 20 συνολικά μικρότερες τεχνικές επιχειρήσεις και κοινοπραξίες διεκδικούν τις 37 εργολαβίες του ΔΕΔΔΗΕ που αποτελούν ένα γιγαντιαίο επενδυτικό πρόγραμμα συνολικού ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων ευρώ για την επόμενη τετραετία, με option για πρόσθετα έργα 800 εκατομμυρίων ευρώ.

Από τις προσφορές που υποβλήθηκαν στις 22 Σεπτεμβρίου και αξιολογούνται από τον Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής στα έργα για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου σε όλη τη χώρα περιλαμβάνονται η αναβάθμιση του εναέριου δικτύου σε δασικές περιοχές, έργα εναέριων και υπόγειων γραμμών Μέσης και Χαμηλής Τάσης και εναέριων υποσταθμών, η αντικατάσταση των αναλογικών μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας με «έξυπνους μετρητές», η βελτίωση παροχών και αποκοπών – επαναφορών, το κλάδεμα, η κοπή δέντρων και η αποψίλωση- ζήτημα που κόστισε πολύ ακριβά τον περασμένο χειμώνα κατά την θεομηνία Μήδεια στον ΔΕΔΔΗΕ– η επιθεώρηση και συντήρηση ξύλινων στύλων κ.ά.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Έγκλημα μέσω facebook»: Ξανά σήμερα στο Εφετείο η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του ενεχυροδανειστή στη Δάφνη

Μυρτώ της Πάρου: Σήμερα στο ΣτΕ η «μάχη» για αποζημίωση για την άγρια κακοποίηση που υπέστη στην Πάρο το 2012

Χωρίς πρόσθετες ελαφρύνσεις το προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης