«Μείνε» λένε οι Bliss από τη Θεσσαλονίκη

«Μείνε» λένε οι Bliss από τη Θεσσαλονίκη

Η πολλά υποσχόμενη ποπ μπάντα κυκλοφόρησε το νέο της σινγκλ - Εντυπωσιακό βίντεο-κλιπ με... χορόδραμα

BLISS_ΦΩΤΟ_1
Με συνεχώς ανοδική πορεία και ιδιαίτερα αγαπητοί στους φίλους της καλής ποπ, οι Bliss, ύστερα από τα εκπληκτικά τους live, κάνουν το επόμενο βήμα στην διαδρομή τους: Κυκλοφορούν το πρώτο τους digital single με τίτλο «Μείνε» σε στίχους Άρη Πετράκη-Γιώργου Κοντούρη και μουσική των Bliss. Το βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Τόμτση είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, τόσο για την ατμόσφαιρα, όσο και για την κινησιολογία του ζευγαριού που πρωταγωνιστεί. Υπό τους ήχους του «Μείνε» οι δύο νέοι διηγούνται -αλλά χωρίς λόγια- την ερωτική τους ιστορία, εν είδει μικρού χοροδράματος.





Δείτε εδώ το βίντεο κλιπ του «Μείνε» των Bliss:

 
Κλείσιμο
 

Ποιοι είναι οι Bliss:
Ένα από τα πιο δραστήρια ποπ συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, οι Bliss είναι γνωστοί για τα εκρηκτικά live πάρτι και το πάντρεμα πολλών ειδών στη μουσική τους, από το rock 'n’ roll των 60s μέχρι τις τελευταίες σύγχρονες ποπ επιτυχίες.
Σχηματίστηκαν στα μέσα του 2014 και έκτοτε κάνουν ασταμάτητα ζωντανές εμφανίσεις σε μικρές και μεγάλες σκηνές σε όλη τη χώρα, ενώ συνεχώς κυκλοφορούν νέα και πολυποίκιλη μουσική.

Στις αρχές του 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο τους βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Ανεβαίνω», με το κομμάτι τους «Breathe» να ακολουθεί το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς.
Την άνοιξη του 2018 οι Bliss ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με την Real Music, με την οποία κυκλοφορούν το καινούργιο τους τραγούδι «Μείνε». To γκρουπ αποτελούν οι: Εβίτα Αγαΐτση στα φωνητικά, Στέλιος Σεκέρογλου (πλήκτρα, φωνητικά), Δημήτρης Κολυμβάνος (κιθάρα), Μάκης Γεωργίου (μπάσο, φωνητικά) και Στέργιος (τύμπανα).

* Οι Bliss εμφανίζονται στις 3/8 στο Φεστιβάλ Νεολαίας Γαλάτιστας, στις 4/8 στο Rodia Beach Bar στη Χαλκιδική, στις 5/08 στο Thea Thalassa (Αλεξανδρούπολη), στις 6/8 στο Saoki Beach Bar (Σαμοθράκη) και στις 16/8 στο Costa Costa Beach Bar της Νέας Ρόδας.




 
Q & A με τους Bliss

Κατ' αρχάς, πώς προέκυψε το όνομα Bliss;
Εβίτα: Ήταν μια έμπνευση που μας ήρθε στα πρώτα μας βήματα. Ήταν εύηχο και σύντομο και άλλωστε είναι μια λέξη (ευτυχία, χαρά) που εκφράζει την γενικότερη αίσθηση που θέλουμε να περάσουμε με τη μουσική μας και που διαπνέει τις σχέσεις μας σαν μπάντα.

Τι είναι αυτό ή αυτά που σας ενώνουν ως ομάδα;
Εβίτα: Είναι κυρίως το κοινό μας όραμα, δηλαδή να εξελιχθούμε μέσα από αυτό που κάνουμε και να κάνουμε τη μουσική μας ευρέως γνωστή σε όσο μεγαλύτερο κοινό γίνεται. Αυτό και το ότι έχουμε κοινή μέθοδο δουλειάς, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες προστριβές και συγκρούσεις, πράγμα αρκετά σπάνιο σε μία ενεργή μπάντα.
Στέλιος: Θα έλεγα και η τρέλα που λίγο πολύ κουβαλάμε όλοι!

Τι σημαίνει για σας «μουσική»;
Μάκης: Η μουσική για μας είναι η ζωή μας. Δεν υπάρχει μέρα χωρίς νότα μουσικής, είτε ως δημιουργοί είτε ως ακροατές. Είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια, αλλά προκύπτει αβίαστα και φυσικά στον καθένα μας. Πηγάζει από μέσα μας.

Ποιες είναι οι επιρροές σας; Υπάρχουν επιδράσεις από την ελληνική μουσική παράδοση;
Δημήτρης: Κύρια επιρροή μας είναι η σύγχρονη ποπ σκηνή, ελληνική και ξένη, καθώς και άλλα είδη όπως η παλιά hip-hop σκηνή, η dance και house μουσική, η R&B κλπ. Όλα αυτά βέβαια μέσα από πολλού πειραματισμούς, προσπαθώντας να δώσουμε το δικό μας στίγμα, με μία πιο ροκ ενορχήστρωση.

Μιλήστε μας για το νέο σας σινγκλ, το «Μείνε»...
Εβίτα: Είναι το τρίτο κομμάτι μας που κυκλοφορεί, και πρώτο από την νέα δισκογραφική μας στέγη, τη Real Music. Είναι ένα κομμάτι αρκετά συναισθηματικό, σε μουσική δική μας και στίχους Άρι Πετράκη και Γιώργου Κοντούρη. Το video clip έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Τόμτσης. Είναι μια ποπ μπαλάντα, αρκετά διαφορετική από ό,τι έχουμε κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτό το κομμάτι στάθηκε αφορμή να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας με τη Real Music.

Τα μελλοντικά σας σχέδια και τα live party σας;
Στέλιος: Το καλοκαίρι είναι μια πολύ γεμάτη και δραστήρια περίοδος για μας! Οι εμφανίσεις μας είναι αρκετές και τα μέρη ποικίλουν. Είναι βέβαια και πολλά άλλα, για τα οποία μπορεί κάποιος να ενημερωθεί από τη σελίδα μας στο Facebook.
Μάκης: Και επειδή βασικός μας στόχος είναι η κυκλοφορία δικής μας μουσικής, τους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει το καινούργιο μας κομμάτι, με τίτλο «Πες Ό,τι Θες», ένα ποπ ανεβαστικό και χορευτικό κομμάτι. Επίσης, σύντομα θα κυκλοφορήσουν και ζωντανά βίντεο από εμφανίσεις μας στο κανάλι μας στο YouTube. Stay tuned and... Bliss you all!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης