O Παύλος Καρποδίνης στο Gialino up stage

O Παύλος Καρποδίνης στο Gialino up stage

Tο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 

pavlos-karpodinis
Nέο ραντεβού δίνει ο τραγουδοποιός Παύλος Καρποδίνης στο Gialino up stage, στη Συγγρού το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου (10μμ) για να ερμηνεύσει μαζί με την Τζίνα Καλομοίρη τα νέα του τραγούδια αλλά πολλά αγαπημένα από την ελληνική δισκογραφία.

Το νέο cd του τραγουδοποιού «Οι μεγάλες αγάπες αργούν» σε στίχους Μαίρης Λαμπαδίτη που περιλαμβάνει έντεχνα μελωδικά, ροκ, σατυρικά τραγούδια έχει ήδη απήχηση στο κοινό. Στο cd συμμετέχουν φιλικά η Σοφία Βόσσου και η Θέλμα Καραγιάννη.

Μαζί του στην σκηνή στο Γυάλινο οι μουσικοί: Γιάννης Τσόλκας πιάνο, Φώτης Αποστολάρας μπάσο, Θάνος Θεοδωρόπουλος μπουζούκι και Νίκος Καρνάβας στα τύμπανα.

Ο Παύλος Καρποδίνης ξεκίνησε τις μουσικές του αναζητήσεις στα εφηβικά του χρόνια συμμετέχοντας σε μπάντες, ώσπου το 2002 δημιούργησε μαζί με τον Νίκο Διαμαντόπουλο το μουσικό σχήμα «Ομορον». Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με δικά τους τραγούδια, στίχους και μουσική είχε τον τίτλο «Πρώτη Μετάδοση». Σε αυτόν τον δίσκο συμμετείχαν η Αναστασία Μουτσάτσου και η Μαριάνα Ευστρατίου. Παράλληλα με τις ζωντανές εμφανίσεις του, το 2013 κυκλοφορεί η πρώτη, προσωπική του δισκογραφική δουλειά «Τα αρώματα της μοίρας». Μια ενότητα επτά τραγουδιών που βασίζεται σε προσωπικά βιώματα και που όπως σχολιάζει ο ίδιος «σκοπό έχουν να μοιραστούν μαζί σας μεγάλες - μικρές στιγμές ενός ταξιδιού νοσταλγίας, έρωτα, αγάπης, μέσα ουσιαστικά από προσωπικές ιστορίες...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης