9 ταινίες που τα εξώφυλλά τους ήταν spoiler!

9 ταινίες που τα εξώφυλλά τους ήταν spoiler!

Μεγάλες γκάφες στις αφίσες διάσημων ταινιών - Το είχατε προσέξει;

Pompeii1
Εχεις επενδύσει εκατομμύρια στην παραγωγή μιας ταινίας, περιμένεις να κάνει πάταγο το τέλος, φτιάχνεις ένα σούπερ εξώφυλλο για να τη διαφημίσεις, αλλά... έχει spoiler.

Δείτε  ποιες αφίσες ταινιών βγάζουν... μάτι για την εξέλιξη της υπόθεσης: 

Lone Survivor (2013)
Τέσσερις Αμερικανοί κομάντος του πολεμικού Ναυτικού αναχώρησαν το καλοκαίρι του 2005 για τα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν για μία αναγνωριστική αποστολή, με στόχο να καταγράψουν τη δραστηριότητα ενός ηγέτη της Αλ Κάιντα, του Ahmad Shah. Μόνο ένας τα κατάφερε και επέζησε. Τον βλέπετε παρακάτω!
Pompeii2


Phone Booth (2002)
Ωραίο ψυχολογικό θριλεράκι όπου ένας μυστηριώδης άντρας τηλεφωνεί στον Κόλιν Φάρελ σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και γίνεται το έλα να δεις. Και να σου η αγωνία, ποιος μπορεί να είναι! Μήπως είναι ο αστυνομικός; Μήπως είναι εκείνος ο γεράκος που πέρασε από δίπλα; Όχι, κυρίες και κύριοι, πάρτε να ‘χετε τον κύριο, φάτσα κάρτα στο εξώφυλλο!
Pompeii3

Ender’s Game (2013)
Πόσο κρίμα και θέλαμε να τη δούμε. Όσοι έχετε δει την Εκδίκηση του Ender, θα αναγνωρίσετε πως η σκηνή στο εξώφυλλο είναι η πιο σημαντική σκηνή της ταινίας, η οποία μαρτυρά και το φινάλε.
Κλείσιμο
Pompeii4

Terminator Genisys (2015)
Εδώ ο πήχης ανεβαίνει ακόμα υψηλότερα αφού δεν τα έκαναν σαλάτα μόνο στο εξώφυλλο του Εξολοθρευτή, αλλά έριξαν και την ανατροπή στο 2ο επίσημο trailer της ταινίας. Αν κοιτάξετε την παρακάτω φωτογραφία θα μάθετε τι ρόλο βαράει ο καθένας και δεν θα αναφωνήσετε «ω ρε συ δεν του το ‘χα» στο τέλος της ταινίας.
Pompeii5


Δείτε τη συνέχεια στο watchandchill
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης