Το «13 Reasons Why» επιστρέφει στο Netflix στις 18 Μαΐου

Το «13 Reasons Why» επιστρέφει στο Netflix στις 18 Μαΐου

Η σειρά του Netflix απέσπασε εντυπωσιακές κριτικές με την πρώτη της σεζόν, αλλά κατάφερε να διχάσει το κοινό με την αμφιλεγόμενη θεματολογία της

6659
Μετά τον εντυπωσιακό πρώτο κύκλο επεισοδίων, η τηλεοπτική σειρά «13 Reasons Why
» επιστρέφει στις 18 Μαΐου από το Netflix, με την δεύτερη σεζόν να προμηνύεται το ίδιο καθηλωτική.

Κλείσιμο


Τα δεκατρία επεισόδια του δεύτερου κύκλου ξεκινούν στον απόηχο του θανάτου της Χάνα Μπέικερ, καθώς οι χαρακτήρες μας πασχίζουν να οδηγηθούν στην επούλωση και την ανάκαμψη. Το σχολείο Liberty High ετοιμάζεται να περάσει από δίκη, αλλά κάποιος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει κρυφή την αλήθεια γύρω από το θάνατο της Χάνα. Μια σειρά από δυσοίωνες φωτογραφίες polaroid οδηγούν τον Κλέι και τους συμμαθητές του στην αποκάλυψη ενός αποκρουστικού μυστικού και της συνωμοσίας συγκάλυψής του.



Το "13 Reasons Why" αποτελεί μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Jay Asher, στην οποία πρωταγωνιστεί ένας μαθητής Λυκείου, ο Κλέι Τζένσεν (Dylan Minnette), ο οποίος πασχίζει να βρει την αλήθεια πίσω από την ιστορία της αυτοκτονίας της συμμαθήτριάς του, Χάνα Μπέικερ (Katherine Langford), όταν λαμβάνει 13 κασέτες που έχουν ηχογραφηθεί από την ίδια και εμπεριέχουν τους λόγους που αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή της, αποκαλύπτοντας τα πρόσωπα που την ώθησαν σε αυτή την επιλογή της.


13 Reasons Why: Season 2 | Date Announcement [HD] | Netflix


Η σειρά του Netflix απέσπασε εντυπωσιακές κριτικές με την πρώτη της σεζόν, αλλά κατάφερε να διχάσει το κοινό με την αμφιλεγόμενη θεματολογία της, καθώς ασχολήθηκε με αρκετό ρεαλισμό με θέματα όπως η αυτοκτονία, ο εκφοβισμός, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά και ο βιασμός.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης