Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την ταινία «Uncharted», με Χόλαντ, Γουόλμπεργκ και Μπαντέρας - Δείτε το

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την ταινία «Uncharted», με Χόλαντ, Γουόλμπεργκ και Μπαντέρας - Δείτε το

Στην τελική ευθεία για την πρώτη προβολή της ταινίας, που είναι βασισμένη στην διάσημη σειρά παιχνιδιών για το PlayStation - Πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου 2022

holland-drake
Με τον γνωστό για τον ρόλο του ως Spiderman, Τομ Χόλαντ, στον ρόλο του Νέιθαν Ντρέικ, και τον Μαρκ Γουόλμπεργκ σε αυτόν του μέντορά του, Βίκτορ Σάλιβαν, η Columbia Pictures σε συνεργασία με την Sony (PlayStation) και τη Naughty Dog, LLC (την εταιρία που κυκλοφόρησε την σειρά παιχνιδιών) είναι έτοιμη να φέρει στην μεγάλη οθόνη τις περιπέτειες του πιο διάσημου ηλεκτρονικού κυνηγού θησαυρών.

Την Πέμπτη (21/10) και ενώ είχαν διαρρεύσει κάποια αποσπάσματα από την προηγούμενη ημέρα, κυκλοφόρησε κι επισήμως το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Uncharted», η οποία πραγματεύεται το ξεκίνημα του «Νέιτ» Ντρέικ, πριν τις περιπέτειές του όπως τις έχουμε γνωρίσει στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Πρόκειται δηλαδή, για ένα origin story.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από το κλιπ διάρκειας 2:34, ο Χόλαντ διατηρεί και σε αυτήν την ταινία το χιουμοριστικό στυλ που γνωρίσαμε στις ταινίες Spiderman, ενώ και εδώ θα τον δούμε να... δοκιμάζεται σε δύσκολες καταστάσεις, όπως στη σκηνή με το φορτηγό αεροσκάφος την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό έργο που περιμένουμε να έχει και την υπογραφή της Naughty Dog μιας και αυτό το διάστημα γίνονται τα γυρίσματα της σειράς «Last Of Us» βασισμένης στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι, με πρωταγωνιστές τον Πέδρο Πασκάλ και την Μπέλα Ράμσεϊ  στους ρόλους των Τζόελ και Έλι αντιστοίχως.

Όσον αφορά το «Uncharted», έχει ήδη διχάσει gamers και θεατές, με άλλους να γίνονται ακόμη πιο ανυπόμονοι για την πρεμιέρα, αλλά την πλειοψηφία να μην έχει πειστεί για το αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται πως πέρασε από χίλια κύματα από το 2009 -όταν και είχαμε πρωτοακούσει τις προθέσεις για το φιλμ-  αφού εκτός από τα προβλήματα που δημιούργησε ο κορωνοϊός, οι συντελεστές της προχώρησαν και σε αλλαγή όχι ενός, όχι δύο, αλλά επτά σκηνοθετών, έχοντας αρχικά υπολογίσει ότι η ταινία θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020.

Δείτε το τρέιλερ:


Ειδήσεις σήμερα:

Το μήνυμα από την έρευνα Τσιόδρα: Σωτήρια τα εμβόλια - Ανεμβολίαστοι σχεδόν 9 στους 10 νεκρούς

Επίθεση με βιτριόλι: Εφτάσε η ώρα του εισαγγελέα για την Έφη Κακαράντζουλα

Ντόναλντ Τραμπ: Ανήγγειλε την ίδρυση δικού του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης που τον βάφτισε «Truth Social»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης