Αυτή την Κυριακή, ο κορυφαίος και πιο πρόσφατος οδηγός του National Geographic Traveler για τη «ΒΙΕΝΝΗ» είναι στο ΘΕΜΑ

Αυτή την Κυριακή, ο κορυφαίος και πιο πρόσφατος οδηγός του National Geographic Traveler για τη «ΒΙΕΝΝΗ» είναι στο ΘΕΜΑ

Μια πόλη βγαλμένη από παραμύθι, μια πόλη γεμάτη μουσική, τέχνες, πολιτισμό, μια πόλη γεμάτη ομορφιά όπου κι αν κοιτάξεις. Μια πόλη που κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα από το National Geographic Traveler. 

odigXRWMA
Για τον Freud και την ψυχανάλυση, την επιστήμη που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίον ο άνθρωπος αντιμετωπίζει τον εαυτό του. Για τον Klimt και τον Schiele τους ζωγράφους που άλλαξαν την πορεία της σύγχρονης τέχνης.

Για τα βαλς του Strauss και όλη τη μουσική που μπορεί να συνεπάρει ψυχή, πνεύμα αλλά και σώμα. Για όλα όσα είναι η Βιέννη, η αυτοκρατορική και υπέροχη Βιέννη, ο απόλυτος οδηγός είναι ένας: Αυτός που είναι αφιερωμένος στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, στη σειρά του National Geographic Traveler.

Το πού θα πάτε και τι θα κάνετε, το τι πρέπει να αναζητήσετε και ποια αξιοθέατα να επισκεφθείτε, όλα όσα χρειάζεστε για ένα αξέχαστο ταξίδι στη Βιέννη, περιλαμβάνονται στις σελίδες του οδηγού που προσφέρει το Πρώτο Θέμα.

Ο κορυφαίος οδηγός του National Geographic Traveler για τη «ΒΙΕΝΝΗ» είναι στο ΘΕΜΑ


Μια πόλη-κόσμημα όπως η Βιέννη σε καλεί να τη γνωρίσεις -και σε παρακαλά να μην την αφήσεις. Ή, έστω, να ξαναγυρίσεις σε αυτήν, το συντομότερο δυνατόν. Εξάλλου ο οδηγός National Geographic Traveler, θα είναι πάντα έτοιμος να σε συντροφεύσει σε μουσεία, πάρκα και βουλεβάρτα.

Μη χάσετε την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ τον πιο ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό οδηγό για τη Βιέννη με τη σφραγίδα του National Geographic.


FLAT_COVER-VIENNA





Κλείσιμο
1_3
2_2
3_2
4_2
5_2
6_2
7_2
8_2
9_2
10_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης