«Πλους προς την ηγεσία»: Παρουσιάστηκε το βιβλίο του επίτιμου Α/ΓΕΝ ναυάρχου Χρηστίδη

«Πλους προς την ηγεσία»: Παρουσιάστηκε το βιβλίο του επίτιμου Α/ΓΕΝ ναυάρχου Χρηστίδη

Το βιβλίο πέρα από ιστορικές αναφορές και συγκρίσεις για πρώτη φορά μιλάει για την “τοξική ηγεσια” και τις συνέπειες της

biblio-navarxos1
Στην «τοξική ηγεσία» και τις συνέπειες της αναφέρεται το βιβλίο του επίτιμου Α/ΓΕΝ Ναυάρχου Κοσμά Χρηστίδη “Πλους προς την ηγεσία” που παρουσιάστηκε στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής το απόγευμα της Τετάρτης.

biblio-navarxos2

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο επίτιμος Α/ΓΕΣ στρατηγός Κωνσταντίνος Ζαζιάς, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη Πάνος Λασκαρίδης ενώ την παρουσίαση έκαναν ο καθηγητής ΣΝΔ Δρ. Μιχαήλ Φαφαλιός, ο καθηγητής ΣΣΕ Γεώργιος Καφφές, ο πλοίαρχος ε.α του Πολεμικού Ναυτικού – καθηγητής στο πανεπιστήμιο Αιγαίου Δρ. Νικήτας Νικητάκος και ο επίτιμος Αρχηγός Στόλου, απόφοιτος του πανεπιστημίου Χάρβαρντ αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Καραγεώργης.

Στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Πάνος Καμμένος, ο βουλευτής Αθανάσιος Δαβάκης, ο πρώην διοικητής της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος υποπλοίαρχος Δημήτρης Μπαλτάκος, εν ενέργεια και εν αποστρατεία στρατιωτικοί ενώ παρακολούθησαν και φοιτητές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Το βιβλίο πέρα από ιστορικές αναφορές και συγκρίσεις για πρώτη φορά μιλάει για την “τοξική ηγεσια” και τις συνέπειες της ενώ χαρακτηρίστηκε ως το απαραίτητο  τεχνικό εγχειρίδιο ενός σύγχρονου ηγέτη καθώς όπως λένε ο συγγραφέας χαρακτηρίζεται για την ευθύτητα και την καθαρότητα των θέσεων του.

biblio-navarxos3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης