Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το ΘΕΜΑ το διατροφικό μπεστ-σέλερ «Βιβλίο Συνταγών για τη Δίαιτα του Γρήγορου Μεταβολισμού» της Haylie Pomroy

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το ΘΕΜΑ το διατροφικό μπεστ-σέλερ «Βιβλίο Συνταγών για τη Δίαιτα του Γρήγορου Μεταβολισμού» της Haylie Pomroy

Τρώγοντας περισσότερο θα χάσετε περισσότερο βάρος -κι όμως, δεν είναι φάρσα. Είναι ένα βιβλίο που θα αλλάξει τη ζωή σας. Με μια απλή διαίτα που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, θα χάσετε 10 κιλά σε 28 ημέρες. Καλή όρεξη!

vivlio_main
Εκτάκτως το Σάββατο το επαναστατικό εγχειρίδιο της Haylie Pomroy «Βιβλίο Συνταγών για τη Δίαιτα Γρήγορου Μεταβολισμού» είναι στο ΘΕΜΑ.

Thema190615 Diaita 18sec 2


«Δεν επιτρέπεται η πείνα!» διακηρύσσει η πολυβραβευμένη Haylie Pomroy, συγγραφέας μερικών από τα μεγαλύτερα μπεστ-σέλερ στον τομέα της διαιτολογίας. Η μέθοδος της Pomroy βασίζεται σε αναλυτικά μενού με πάνω από 200 συνταγές για νόστιμα και ισορροπημένα φαγητά. Όπως λέει με ενθουσιασμό η ίδια η συγγραφέας, η διατροφή που μας προτείνει «είναι γεμάτη απόλαυση, όχι άρνηση. Θα σας βάλω σε νέα τροχιά, θα σας βοηθήσω να απολαύσετε ξανά το φαγητό, αντί να το φοβάστε ή να το αρνείστε ή να το χωρίζετε σε μικροσκοπικές μερίδες. Με τη δίαιτα γρήγορου μεταβολισμού οι δυσάρεστες παρενέργειες της δίαιτας πολύ απλά δεν είναι απαραίτητες. Θα επανεκκινήσετε τον μεταβολισμό σας με τον σωστό τρόπο, ώστε να αυξήσετε την αναλογία άπαχων μυών και λίπους ενώ θα απολαμβάνετε καλύτερη κατάσταση υγείας, περισσότερη ενέργεια και όλα τα υπέροχα φαγητά που θα μάθετε να φτιάχνετε σε αυτό το βιβλίο».

Με τη βεβαιότητα ότι, εάν ακολουθήσει κάποιος τις οδηγίες της, θα χάσει τουλάχιστον 10 κιλά σε λιγότερο από έναν μήνα, η Haylie Pomroy, δεν παραθέτει απλώς ένα αναλυτικό καθημερινό συνταγολόγιο. Προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Πιο ανάλαφρο, πιο υγιεινό, πιο κομψό. Διότι σύμφωνα με την ανατρεπτική προσέγγιση της Pomroy, τρώγωντας έρχεται η όρεξη για αδυνάτισμα.


Μη χάσετε εκτάκτως αυτό το Σάββατο μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το διατροφικό μπεστ-σέλερ της Haylie Pomroy «Βιβλίο Συνταγών για τη Δίαιτα Γρήγορου Μεταβολισμού».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης