"Μια μέρα ακόμα" – Γεράσιμος Κρεμαστούλης

one_dat

Ο Ρίτσαρντ Σαντ συνηθίζει να αντιμετωπίζει τη ζωή του ως έναν ατελείωτο κύκλο μονότονων και ανιαρών ημερών, που τις «διανθίζουν» μόνο οι κακές συνήθειες, ο εγωκεντρισμός και η συναισθηματική αδιαφορία του απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις του οικογενειακού και εργασιακού του περιβάλλοντος.

Κάθε καινούργια μέρα έρχεται για να τον βυθίσει περισσότερο στο τέλμα της αχαριστίας και της αγνωμοσύνης απέναντι σε όσα καλά τού έχει επιφυλάξει η ζωή. Θα φτάσει όμως αναπότρεπτα και η ώρα που θα συνειδητοποιήσει με τον πιο σκληρό τρόπο πως το ζητούμενο είναι να εκτιμήσεις κάτι πριν το χάσεις, πριν γίνεις ανήμπορος θεατής της ίδιας σου της ζωής. Και τότε θα κληθεί να πληρώσει το μεγαλύτερο τίμημα…»

Το βιβλίο "Μια μέρα ακόμα " θα το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 96400162.

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: elkistis.gr/shop

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Ταξιδεύουμε στο χώρο της λογοτεχνίας ΜΑΖΙ!

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γεράσιμος Κρεμαστούλης γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα. Σπούδασε στο εκεί Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι αφηρημένος, καθώς πλάθει με το μυαλό του ιστορίες. Κύρια πηγή έμπνευσής του αποτελούν τα νυχτερινά του όνειρα. Τις εμπειρίες και τα συναισθήματά του προτιμά να τα γράφει στο χαρτί και μ’ αυτόν τον τρόπο να τα μοιράζεται με τους άλλους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bookxariatis1

Μνήμες μιας μεθυσμένης νιότης, κάποιου εφηβικού έρωτα, μιας φοιτητικής επανάστασης πνιγμένης στις μπροσούρες, τις μουσικές, τις εξεγέρσεις, τα «μπακουροστέκια» και το αλκοόλ συναντιούνται στο νέο βιβλίο του Αγγελου Χαριάτη