Εκδόσεις Bell: Δείτε τα τρία νέα βιβλία μυστηρίου που θα συγκλονίσουν

Εκδόσεις Bell: Δείτε τα τρία νέα βιβλία μυστηρίου που θα συγκλονίσουν

«SNAP», «Κορόνα Κερδίζεις» και «Ο Εκτελεστής» είναι οι νέες εκδόσεις που θα καθηλώσουν το αναγνωστικό κοινό

35687802
Οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων που κυκλοφορούν από τις «Εκδόσεις Bell», αναμένεται να καθηλώσουν το αναγνωστικό κοινό, καθώς ανεβάζουν τα επίπεδα μυστηρίου και αγωνίας σε νέα επίπεδα.

Δείτε αναλυτικά τα τρία βιβλία:

SNAP
(SNAP)
Belinda Bauer
Μετάφραση: Νίκος Ιβραηνίας

Μια γρήγορη απόφαση… θα μπορούσε να είναι η τελευταία της!

Κλείσιμο
35687802


«Ο Τζακ κάνει κουμάντο», είπε η μητέρα του καθώς απομακρυνόταν στον αυτοκινητόδρομο για να καλέσει για βοήθεια. «Δε θ' αργήσω».

Ο εντεκάχρονος Τζακ και οι δυο αδερφές του περιμένουν στο κράσπεδο του αυτοκινητόδρομου μέσα στο αποπνικτικό, χαλασμένο αυτοκίνητό τους, καβγαδίζοντας και γκρινιάζοντας μέχρι να γυρίσει η μητέρα τους. Εκείνη όμως δε γυρίζει. Ποτέ. Τίποτε δε θα είναι πλέον ξανά το ίδιο ύστερα από εκείνη την ατέλειωτη, ζεστή καλοκαιρινή μέρα.

Περνούν τρία χρόνια και ο Τζακ, δεκατεσσάρων ετών πλέον, εξακολουθεί να κάνει κουμάντο… χωρίς την παραμικρή βοήθεια.
Στο μεταξύ, στην άλλη άκρη της πόλης, μια νέα γυναίκα, η Κάθριν Γουάιλ, ξυπνά και βλέπει ένα μαχαίρι πάνω στο κομοδίνο της, καθώς και ένα σημείωμα που λέει Θα μπορούσα να σε είχα σκοτώσει. Η αστυνομία προσπαθεί να ανακαλύψει τα ίχνη ενός μυστηριώδους διαρρήκτη τον οποίο αποκαλεί Χρυσόμαλλο, λόγω της συνήθειάς του να κοιμάται στα κρεβάτια που βρίσκει στα σπίτια όπου μπουκάρει, σαν τη Χρυσομαλλούσα του παραμυθιού. Όμως, η Κάθριν δε βλέπει σε τι θα την ωφελήσει αν καλέσει την αστυνομία. Και ο Τζακ, εντελώς απρόσμενα, ίσως να πλησιάζει στην ανακάλυψη του δολοφόνου της μητέρας του.

Το Snap είναι ένα αριστουργηματικά γραμμένο μυθιστόρημα μυστηρίου που διακρίθηκε στη μακρά λίστα του βραβείου Man Booker 2018, αποδεικνύοντας πως η Μπελίντα Μπάουερ είναι μια από τις σημαντικότερες φωνές της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας.

Κορόνα Κερδίζεις
(Heads you Win)
Jeffrey Archer
Μετάφραση: Χριστίνα Ριζοπούλου

91GAdutP1lL


Λένινγκραντ, Ρωσία, 1968.
Ο Αλεξάντερ Καρπιένκο δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί. Από την εφηβεία του ονειρεύεται να εκλεγεί κάποια μέρα πρόεδρος της χώρας του. Αλλά όταν ο πατέρας του δολοφονείται από την Κα-Γκε-Μπε, επειδή ήθελε να φτιάξει ένα σωματείο εργαζομένων, ο Αλεξάντερ και η μητέρα του δεν έχουν άλλη επιλογή: αν θέλουν να επιζήσουν, πρέπει να δραπετεύσουν από τη Ρωσία.
Στο λιμάνι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα καθοριστικό δίλημμα: να κρυφτούν σε ένα εμπορικό πλοίο που πηγαίνει στην Αμερική ή σε ένα που πηγαίνει στη Μεγάλη Βρετανία; Ο Αλεξάντερ αποφασίζει να το παίξει κορόνα-γράμματα…

Μέσα σε μια στιγμή, το στροβίλισμα του νομίσματος στον αέρα αποφασίζει το μέλλον του Αλεξάντερ. Στη διάρκεια μιας επικής ιστορίας για το ρόλο της μοίρας και της τύχης, που διαδραματίζεται σε δύο ηπείρους και καλύπτει τριάντα χρόνια, παρακολουθούμε τους θριάμβους και τις ήττες του, τον αγώνα να κατακτήσει, ως μετανάστης, τον καινούργιο κόσμο του.
Καθώς η συναρπαστική ιστορία ξεδιπλώνεται, ο Αλεξάντερ αντιλαμβάνεται πού βρίσκεται το πεπρωμένο του, και αποδέχεται πως πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν που άφησε πίσω του, στη Ρωσία.

Το Κορόνα Κερδίζεις είναι το πιο φιλόδοξο και συναρπαστικό μυθιστόρημα του Τζέφρι 'Aρτσερ από την εποχή του Κάιν & 'Αβελ.


Ο Εκτελεστής
(The Executioner)
Chris Carter
Μετάφραση: Βαγγέλης Γιαννίσης

51sA95Kk8BL__SX326_BO1_204_203_200_


Σκέψου τον χειρότερο φόβο σου... Και τώρα ετοιμάσου να συναντήσεις τον χειρότερο εφιάλτη σου.

Σε μια εκκλησία του Λος 'Aντζελες, στα σκαλιά της Αγίας Τράπεζας, βρίσκεται το ματωμένο, αποκεφαλισμένο πτώμα ενός ιερέα. Έχει τοποθετηθεί επιμελώς, με τα πόδια απλωμένα και τα χέρια σταυρωμένα πάνω στο στήθος, ενώ το κεφάλι του έχει αντικατασταθεί με αυτό ενός σκύλου. Αργότερα, ο ιατροδικαστής θα ανακαλύψει πως πάνω στο στήθος του θύματος έχει γραφτεί με αίμα ο αριθμός 3.

Αρχικά, ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ πιστεύει ότι πρόκειται για μια τελετουργική δολοφονία. Αλλά, καθώς περισσότερα πτώματα ανακαλύπτονται, αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις απόψεις του. Όλα τα θύματα πέθαναν με τον τρόπο που φοβούνταν περισσότερο από κάθε τι. Ο χειρότερος εφιάλτης τους έχει γίνει πραγματικότητα. Πώς, όμως, το ήξερε ο δολοφόνος; Και τι συνδέει τα –φαινομενικά– τυχαία θύματα;

Ο Χάντερ βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν άπιαστο, σαδιστικό δολοφόνο, κάποιον που έχει την ικανότητα να διαβάζει το μυαλό των θυμάτων του. Κάποιον που μπορεί να διαισθανθεί τι φοβίζει μέχρι θανάτου τα θύματά του. Κάποιον που δε θα σταματήσει μέχρι να επιτύχει τον διεστραμμένο σκοπό του.

Μετά το #1 bestseller Ο Δολοφόνος με το Σημάδι του Σταυρού, ο Κρις Κάρτερ επιστρέφει με τον Εκτελεστή –τη δεύτερη καθηλωτική υπόθεση του ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης