Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ το δεύτερο ακυκλοφόρητο άλμπουμ του Αρκά «Καθαρή Έξοδος»

“Καθαρή Έξοδος”, η δεύτερη αξεπέραστη, ακυκλοφόρητη συλλογή σκίτσων του Αρκά για την «Πρώτη Φορά Αριστερά» κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 3/6 μόνο με το ΘΕΜΑ.

Μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Το δεύτερο άλμπουμ του Αρκά «Καθαρή Έξοδος» που σατιρίζει χωρίς έλεος την κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» προσφέρει το «Πρώτο ΘΕΜΑ» στους αναγνώστες του αυτή την Κυριακή 3 Ιουνίου. Οι πιο επίκαιρες, οι πιο σαρκαστικές και διεισδυτικές συλλογές σκίτσων του κορυφαίου Έλληνα δημιουργού κόμικ γκρεμίζουν τους πολιτικούς μύθους που διαδίδουν οι κυβερνώντες.

Με μινιμαλιστικό σχέδιο και τρομερά ευθύβολες ατάκες, ο Αρκάς ξεδιπλώνει το μοναδικό του ταλέντο αποτυπώνοντας, πολλές φορές σε ένα και μόνο καρέ, αυτό που συμβαίνει τώρα. Διακωμωδεί και αποδομεί ταυτόχρονα τα μυθεύματα της κυβερνητικής προπαγάνδας, την έλλειψη οποιουδήποτε είδους συνέπειας ανάμεσα σε λόγια και έργα, την πάση θυσία αγκίστρωση στην εξουσία. «Περνούν τα χρόνια κι εμείς μεγαλώνουμε αδερφέ!» είπε ο Φ.Π.Α. στον φόρο εισοδήματος!» μονολογεί μία φιγούρα που επινόησε ο Αρκάς. «Όταν θα πληρώσουμε την τελευταία δόση του δανείου, το σπίτι μας θα έχει ανακηρυχθεί διατηρητέο» παρατηρεί κάποια άλλη φιγούρα, κοιτάζοντας στα μάτια τον αναγνώστη κ.ο.κ. Οι στιγμές εθνικής αυτογνωσίας μέσα από τη στιγμιαία, κεραυνοβόλο σοφία του Αρκά είναι όσες και οι σελίδες του άλμπουμ «Καθαρή Έξοδος».

Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 3 Ιουνίου, μόνο με το «Πρώτο ΘΕΜΑ».
Μην το χάσετε.
video placeholder

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vivlio01-mesa

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, η συγκλονιστική βιογραφία του Στίβεν Χόκινγκ, μιας από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες όλων των εποχών : «Χόκινγκ, ο Άνθρωπος, η Ιδιοφυία και η Θεωρία των Πάντων» του Joel Levy.

2