«Στεφάνι για εννέα μούσες»: Ένα μυθιστόρημα με φόντο το χορό και έναν αποτρεπτικό έρωτα

«Στεφάνι για εννέα μούσες»: Ένα μυθιστόρημα με φόντο το χορό και έναν αποτρεπτικό έρωτα

Εννέα μούσες, εννέα αέρινες υπάρξεις στη φημισμένη σχολή χορού Ηρίννα Μάγιερς στα περίχωρα του Λονδίνου, μετατρέπονται σε καλλιτεχνικά αριστουργήματα μιας άλλης εποχής... 

«Στεφάνι για εννέα μούσες»: Ένα συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα με φόντο τον χορό, τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας, το πάθος για εκδίκηση κι έναν αποτρεπτικό έρωτα που κόβει την ανάσα.

Θάλεια, Ουρανία, Ερατώ... Εννέα μούσες, εννέα αέρινες υπάρξεις στη φημισμένη σχολή χορού Ηρίννα Μάγιερς στα περίχωρα του Λονδίνου, μετατρέπονται σε καλλιτεχνικά αριστουργήματα μιας άλλης εποχής. 

Ο νεαρός εγκληματολόγος Μάριος Δαλμάς, έχοντας στο πλευρό του την εκρηκτική Ήριννα, θα μπλεχτεί στα δίχτυα ενός συγκλονιστικού μυστηρίου από τα βάθη του χρόνου, όπου η ομορφιά και η τέχνη αναμετρώνται σε κάθε βήμα με τη ζωή και το μοιραίο...

Το «Στεφάνι για εννέα μούσες» είνα το τέταρτο βιβλίο της Aγγελικής Κακανιάρη μετά «Τα μυστικά του βράχου», «Το νησί του έρωτα και της φωτιάς» και «Εκεί που πέταξαν τα πουλιά».

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο «Orient Express», Λ. Δεκελείας 92-94, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 6 το απόγευμα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tyflomyga_main01

Μια μεγάλη στιγμή μιας από τις πιο αγαπημένες σύγχρονες Ελληνίδες συγγραφείς. Ερωτικές σκηνές απείρου πάθους συνθέτουν μια ιστορία χωρίς νικητές και ηττημένους, αλλά πολύ πέρα από τα συνηθισμένα.

book_main

Ένα μπεστ-σέλερ που έγινε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο σίριαλ. Καθόλου τυχαίο, μιας και πρόκειται για το ημερολόγιο ενός έρωτα τόσο φλογερού που κατακαίει ακόμη και τους ίδιους τους εραστές

1