«The Match»- Η πρώτη ατομική έκθεση του Alex Chien

«The Match»- Η πρώτη ατομική έκθεση του Alex Chien

Ο Αλέξανδρος Ανδριανόπουλος από τη νεαρή του ηλικία ασχολήθηκε με το graffiti 

«The Match»- Η πρώτη ατομική έκθεση του Alex Chien
Ο Αλέξανδρος Ανδριανόπουλος από την νεαρή του ηλικία ασχολήθηκε με το graffiti και παρουσιάζεται με το ψευδώνυμο Alex chien! Τα έργα του χαρακτηρίζονται ως σουρεαλιστικά με κύρια επιρροή απο τον Salvador Dali. Έχοντας κανει το BA στο animation στο Middlesex university αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές του στην Αγγλια κάνοντας το MA illustration στο Arts university of Bournemouth.

Εχει συμμετάσχει σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ανήκει στην ομάδα καλλιτεχνών Weedschat.Κύρια ενασχόληση του είναι η ζωγραφική και η εικονογράφηση ενώ έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές.

Ο Alex Chien (Alexandros Andrianopoulos) σας προσκαλεί στην πρώτη του ατομική έκθεση στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή με τίτλο "The Match".

Κλείσιμο
Ώρα εγκαινίων: 19:00 – 22:00
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 10:00-17:00

Οδός: Κασαββέτη 18 Κηφισιά
Πληροφορίες: 2108019975 

Website: http://iett.gr/

Λίγα λόγια για την έκθεση:

Εναs αγώναs προσφέρει την ψευδαίσθηση του ελέγχου στο πεπρωμένο και στην περίσταση,στη δεξιότητα,στο ταλέντο,στη τύχη και στην ευκαιρία. Παραβιάζει τουs περιορισμούs που επιβάλλονται στουs ανθρώπουs από τιs πρακτικέs ανάγκεs τηs ζωήs τουs,με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια.

Εχει δικούs του κανόνεs και τα δικά του όρια.

Ο αγώναs καθορίζεται από τιs επιτυχημένεs ενέργειεs του νικητή και τιs λάθοs επιλογέs του ηττημένου, αποκαλύπτονταs την αξία τηs ήτταs σαν σημείο νέαs εκκίνησηs.

Oλοι οι αγώνεs όμωs χρειάζονται ένα κοινό ώστε να αποδείξουν όλα αυτά. Στην έκθεση "The match" καλούμαστε να ανακαλύψουμε εκτόs των άλλων, το ασυνείδητο, το εξωτικό και τιs άτυπεs διεργασίεs που βιώνουν οι μορφέs των έργων μέσα από ένα υπερρεαλιστικό παιχνίδι.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης