Μία μεγαλειώδης συλλεκτική σειρά 6 πολυτελών τόμων με τα κορυφαία μουσεία του κόσμου

Η συλλεκτική σειρά «Τα αριστουργήματα της Τέχνης - Μουσεία του Κόσμου» με τα μεγαλύτερα μουσεία: Λούβρο (Παρίσι), Βρετανικό Μουσείο (Λονδίνο), Ουφίτσι (Φλωρεντία), Ερμιτάζ (Αγία Πετρούπολη), Μουσεία του Βατικανού (Ρώμη), Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Αθήνα) συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ.

Ένα μνημειώδες έργο με ολόκληρη τη μαγεία της παγκόσμιας τέχνης σε μια μοναδική συλλεκτική σειρά πολυτελών τόμων.

Η σειρά συνεχίζεται με το περίφημο Βρετανικό Μουσείο.
Thema180930 Mouseia 26sec

Από όλα τα μεγάλα μουσεία του κόσμου, το Βρετανικό έχει μια ιδιαίτερη σημασία για τους Έλληνες, φυσικά λόγω των «Ελγινείων». Η συζήτηση για την επιστροφή των αρχαιοτήτων στην Ελλάδα και τη φυσική τους μήτρα παραμένει ανοιχτή, σαν ένας διακαής και διαρκής πόθος για τη χώρα μας. Παρ’ όλα αυτά, το Βρετανικό Μουσείο δεν είναι φημισμένο μόνο για τα αναρίθμητα και εξαιρετικά σπουδαία αρχαιοελληνικά αριστουργήματα που φιλοξενεί.
Κολοσσιαίο σε μέγεθος και πλούτο εκθεμάτων, το Βρετανικό Μουσείο περιέχει κάθε είδους αντικείμενα από κάθε γωνιά του πλανήτη -και σχεδόν από το σύνολο της ανθρώπινης ιστορίας. Από όροφο σε όροφο, από αίθουσα σε αίθουσα, από προθήκη σε προθήκη, το βιβλίο που προσφέρει το Πρώτο Θέμα για το Βρετανικό Μουσείο καλεί κάθε αναγνώστη σε ένα μοναδικό ταξίδι στον πολιτισμό και την ιστορία.

Εμβληματικά έργα παρουσιάζονται σε δισέλιδη ανάπτυξη, αναλύονται και ερμηνεύονται, έτσι ώστε το δέος και ο θαυμασμός να συνδυαστούν με την απόλαυση της γνώσης.

Αυτή την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου αναζητήστε το Πρώτο Θέμα και το πολυτελές αφιέρωμα στο κολοσσιαίο Βρετανικό Μουσείο (Λονδίνο), τον δεύτερο τόμο από την εκπληκτική σειρά «Τα αριστουργήματα της Τέχνης - Μουσεία του Κόσμου». Θα ακολουθήσουν αντίστοιχοι τόμοι για τα Ουφίτσι (Φλωρεντία), Ερμιτάζ (Αγία Πετρούπολη), το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Αθήνα) και τα Μουσεία Βατικανού (Ρώμη).

Μην χάσετε κανέναν!

ms-04-05
ms-18-19
ms-24-25
ms-34-35
ms-58-59
ms-76-77

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

books111

Αν η απάντηση είναι ναι τότε «Το Αρπακτικό» και το «Χορεύοντας με τον εχθρό» από τις εκδόσεις Bell υπόσχονται καταιγιστική δράση 

mistakidis

Εγκλήματα πάθους και τιμής, παρανομίες και προσωπικές διαμάχες του τότε, θα δημιουργήσουν στο σήμερα μια ξεχωριστή φιλμ νουάρ ατμόσφαιρα, μεταφέροντας το πάντα επίκαιρο μήνυμα του ρεμπέτικου - Το Σάββατο 3, 10 και 17 Νοεμβρίου


Berlusconi_arthro

Ζουμ στα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτυ του Καβαλιέρε: Ο άνθρωπος που ενσαρκώνει τον θρίαμβο της πορνοδημοκρατίας γίνεται κιτσάτη μαύρη κωμωδία από τον Ιταλό μετρ Πάολο Σορεντίνο - Ο σκανδαλώδης πολιτικός, τα σεξοριάλιτι, ο προαγωγός κοριτσιών πολυτελείας και τα θρυλικά όργια στην περίφημη βίλα της Σαρδηνίας

4