Mε Anastacia ξεκινά το Eurovoice!

Mε Anastacia ξεκινά το Eurovoice!

Με την Anastacia στην σκηνή, χωρίς τον Σάκη Ρουβά και με την Pamela Anderson να εκτελεί χρέη οικοδέσποινας...

Mε  Anastacia ξεκινά το Eurovoice!
Με την Anastacia στην σκηνή, χωρίς τον Σάκη Ρουβά και με την Pamela Anderson να εκτελεί χρέη οικοδέσποινας, ξεκινά σήμερα ο μουσικός διαγωνισμός Eurovoice 2010! Μετά από μήνες ψηφοφοριών στο διαδίκτυο, το Eurovoice κορυφώνεται την Παρασκευή στην Αθήνα, με την ανακήρυξη του νικητή.

Την Ελλάδα εκπροσωπεί ο 29χρονος Γιώργος Τεντζεράκης, τραγουδιστής με σπουδές κλασικής κιθάρας και υποκριτικής, που πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία το 2007, με το τραγούδι «Τι Παραπάνω»..

Ανερχόμενοι καλλιτέχνες από 33 χώρες θα παρουσιάσουν στην σκηνή του «Αθηνών Αρένα» τις δημιουργίες τους, ενώ και οι δύο βραδιές θα μεταδοθούν απευθείας από τον ΑΝΤ1. Απόψε θα τραγουδήσει η Anastacia και αύριο ο Enrique Iglesias.
Κλείσιμο

Τα τραγούδια του τελικού επιλέχθηκαν με ελεύθερη ψηφοφορία στο Internet που ολοκληρώθηκε στις 25 Μαΐου.

Το τραγούδι που  θα μας εκπροσωπήσει, «Τι Παραπάνω», έχει γράψει ο γνωστός τραγουδοποιός Θάνος Παπανικολάου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Τεντζεράκης θα οπτικοποιήσει τα λόγια της ροκ μπαλάντας, που είναι γραμμένη στα ελληνικά!

Η διαφορά του Eurovoice από την Eurovision έγκειται στην απουσία  των κριτικών επιτροπών, καθώς ο νικητής θα επιλεγεί αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού. Η ψηφοφορία -που θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος της δεύτερης βραδιάς- γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του διαγωνισμού και με sms.

Ο νικητής θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ και θα υπογράψει συμβόλαιο με πολυεθνική δισκογραφική εταιρεία.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης