Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης στη Θεσσαλονίκη

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης στη Θεσσαλονίκη

Βασικός στόχος της "Ελληνικής Δράσης Αφρικής" είναι να δώσει στους λαούς της Αφρικής τα εφόδια να σταθούν αξιοπρεπώς στα πόδια τους...

Συναυλία στο Φράγμα της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να παραχωρήσει ο Λουκιανός Κηλαηδόνης αυτό το Σάββατο, 30 Αυγούστου, προκειμένου να ενισχύσει  τη μη κυβερνητική οργάνωση "Ελληνική Δράση Αφρικής".
Η οργάνωση δραστηριοποιείται από το 1980 στην αποκαλούμενη "Μαύρη Ήπειρο", με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους λαούς της.

Ιδρύτριά της είναι η Μέρω Κεσσεσίογλου, πρόξενος στην Ελλάδα της Ακτής του Ελεφαντοστού και υπεύθυνη για θέματα αντιμετώπισης του AIDS και της πείνας σ’ όλη την ήπειρο.

Βασικός στόχος της "Ελληνικής Δράσης Αφρικής" είναι να δώσει στους λαούς της Αφρικής τα εφόδια να σταθούν αξιοπρεπώς στα πόδια τους. Η οργάνωση έχει δημιουργήσει διάφορα ιδρύματα, κυρίως στην Ακτή του Ελεφαντοστού.

Η "Ελληνική Δράση Αφρικής" διοργανώνει, επίσης, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου, όπως Λονδίνο, Παρίσι, Μαδρίτη, Κάιρο αλλά και στη Νέα Υόρκη και την Κωνσταντινούπολη, τα έσοδα των οποίων διατίθενται για την αγορά φαρμάκων για τους ασθενείς του ιού HIV/AIDS στις χώρες της Αφρικής.
Μαζί με το γνωστό καλλιτέχνη θα εμφανιστούν ο Δώρος Δημοσθένους και η ορχήστρα σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης, Ku Klux Sax.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

0000_Διδυμο

Μουσικοθεατρική παράσταση με ζωντανή ορχήστρα, όπου γνωστά ελληνικά τραγούδια γίνονται ένα με το θεατρικό κείμενο της Σαλίνας Γαβαλά - Από την Τρίτη 22 Οκτωβρίου - Σκηνοθετεί ο Αντώνης Λουδάρος

ΣΑΜΨΩΝ___ΔΑΛΙΔΑ___01

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά τη συγκλονιστική πρεμιέρα της σεζόν με την «Αΐντα», παρουσιάζει το βιβλικό έπος «Σαμψών και Δαλιδά» σε μια νέα εκπληκτική παραγωγή της Met

lanu_09

Σύμφωνα με το hollywoodreporter, το «The favourite» είναι φαβορί για τα φετινά Όσκαρ, καθώς ηγείται των υποψηφιοτήτων των Gotham Awards, με τρεις υποψηφιότητες

firstman_main01


Ουκ εν τω πολλώ το  ευ. Καλύτερη όλων η  συγκινητική,  διαστημική Οδύσσεια του Νιλ   Αρμστρονγκ (Ο πρώτος άνθρωπος).  Ακολουθεί το  ασταμάτητο οφιαλμόλουτρο  με Σίλβιο Μπερλοσκούνι (Loro) και ανάμεσα στις  νέες αφίξεις, η  Τζένιφερ Γκάρνερ να  καθαρίζει τους πάντες!