Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης στη Θεσσαλονίκη

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης στη Θεσσαλονίκη

Βασικός στόχος της "Ελληνικής Δράσης Αφρικής" είναι να δώσει στους λαούς της Αφρικής τα εφόδια να σταθούν αξιοπρεπώς στα πόδια τους...

Συναυλία στο Φράγμα της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να παραχωρήσει ο Λουκιανός Κηλαηδόνης αυτό το Σάββατο, 30 Αυγούστου, προκειμένου να ενισχύσει  τη μη κυβερνητική οργάνωση "Ελληνική Δράση Αφρικής".
Η οργάνωση δραστηριοποιείται από το 1980 στην αποκαλούμενη "Μαύρη Ήπειρο", με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους λαούς της.

Ιδρύτριά της είναι η Μέρω Κεσσεσίογλου, πρόξενος στην Ελλάδα της Ακτής του Ελεφαντοστού και υπεύθυνη για θέματα αντιμετώπισης του AIDS και της πείνας σ’ όλη την ήπειρο.

Βασικός στόχος της "Ελληνικής Δράσης Αφρικής" είναι να δώσει στους λαούς της Αφρικής τα εφόδια να σταθούν αξιοπρεπώς στα πόδια τους. Η οργάνωση έχει δημιουργήσει διάφορα ιδρύματα, κυρίως στην Ακτή του Ελεφαντοστού.

Η "Ελληνική Δράση Αφρικής" διοργανώνει, επίσης, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου, όπως Λονδίνο, Παρίσι, Μαδρίτη, Κάιρο αλλά και στη Νέα Υόρκη και την Κωνσταντινούπολη, τα έσοδα των οποίων διατίθενται για την αγορά φαρμάκων για τους ασθενείς του ιού HIV/AIDS στις χώρες της Αφρικής.
Μαζί με το γνωστό καλλιτέχνη θα εμφανιστούν ο Δώρος Δημοσθένους και η ορχήστρα σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης, Ku Klux Sax.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

war_arthr

Πλήθος νέων αφίξεων με την απόλυτη κυριαρχία του “Ρόμα”, της καλύτερης ταινίας της χρονιάς με την απίστευτη, χορογραφημένη, σκηνοθεσία του Αλφόνσο Κουαρόν με το Οσκαρ στο τσεπάκι!