Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης στη Θεσσαλονίκη

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης στη Θεσσαλονίκη

Βασικός στόχος της "Ελληνικής Δράσης Αφρικής" είναι να δώσει στους λαούς της Αφρικής τα εφόδια να σταθούν αξιοπρεπώς στα πόδια τους...

Συναυλία στο Φράγμα της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να παραχωρήσει ο Λουκιανός Κηλαηδόνης αυτό το Σάββατο, 30 Αυγούστου, προκειμένου να ενισχύσει  τη μη κυβερνητική οργάνωση "Ελληνική Δράση Αφρικής".
Η οργάνωση δραστηριοποιείται από το 1980 στην αποκαλούμενη "Μαύρη Ήπειρο", με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους λαούς της.

Ιδρύτριά της είναι η Μέρω Κεσσεσίογλου, πρόξενος στην Ελλάδα της Ακτής του Ελεφαντοστού και υπεύθυνη για θέματα αντιμετώπισης του AIDS και της πείνας σ’ όλη την ήπειρο.

Βασικός στόχος της "Ελληνικής Δράσης Αφρικής" είναι να δώσει στους λαούς της Αφρικής τα εφόδια να σταθούν αξιοπρεπώς στα πόδια τους. Η οργάνωση έχει δημιουργήσει διάφορα ιδρύματα, κυρίως στην Ακτή του Ελεφαντοστού.

Η "Ελληνική Δράση Αφρικής" διοργανώνει, επίσης, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου, όπως Λονδίνο, Παρίσι, Μαδρίτη, Κάιρο αλλά και στη Νέα Υόρκη και την Κωνσταντινούπολη, τα έσοδα των οποίων διατίθενται για την αγορά φαρμάκων για τους ασθενείς του ιού HIV/AIDS στις χώρες της Αφρικής.
Μαζί με το γνωστό καλλιτέχνη θα εμφανιστούν ο Δώρος Δημοσθένους και η ορχήστρα σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης, Ku Klux Sax.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gallery_ar

Ο γιος του παπουτσή από τα Φιλιατρά που άνοιξε δρόμους με την Τέχνη του - Έφτιαξε έναν ιδιότυπο εικαστικό κόσμο κατασκευάζοντας έργα με κομμάτια από αφίσες και γλυπτά με δυσδιάκριτα όρια με την ζωγραφική - Το έργο του αποθεώθηκε από τους Γάλλους και τους Νέους Ρεαλιστές, ενώ εκπροσώπησε τη χώρα μας στην Μπιενάλε της Βενετίας

Zeffirelli_ar

Ο μεγάλος κινηματογραφιστής ήταν 96 ετών - Χάρισε στον παγκόσμιο κινηματογράφο αριστουργήματα, μεταξύ των οποίων «Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι» με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και τον Ρίτσαρντ Μπάρτον και την εξαιρετική σειρά «Ιησούς από την Ναζαρέτ»

18
Artath2

Στην «καρδιά» της Αθήνας, στην οδό Αιόλου, η Art Athina 2019 διοργανώνει τη διεθνή καλοκαιρινή έκθεση Summer Pop Up, ανανεώνοντας το ετήσιο ραντεβού της με το φιλότεχνο κοινό για τον Σεπτέμβριο, στο Ζάππειο Μέγαρο