Σρι Λάνκα: Άρχισε η μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου παγκοσμίως

Σρι Λάνκα: Άρχισε η μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου παγκοσμίως

Η φετινή έκθεση, η οποία εγκαινιάσθηκε από τον υπουργό Παιδείας της Σρι Λάνκα Ακίλα Βιράζ Καριγαγουασάμ, θα λειτουργεί όλο το 24ωρο

Άρχισε σήμερα στο Κολόμπο, πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα, η μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου παγκοσμίως γνωστή και ως « Big Bad Wolf book sale» στην οποία 1,5 εκατ. βιβλία τίθενται προς πώληση. Στόχος της έκθεσης είναι η ενθάρρυνση της ανάγνωσης αγγλικών βιβλίων σε λογικές τιμές.
Η φετινή έκθεση, η οποία εγκαινιάσθηκε από τον υπουργό Παιδείας της Σρι Λάνκα Ακίλα Βιράζ Καριγαγουασάμ, θα λειτουργεί όλο το 24ωρο δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους «βιβλιοφάγους» να αγοράζουν βιβλία χωρίς διακοπή για 10 συνεχόμενες ημέρες, έως τις 15 Οκτωβρίου όπου αναμένεται να ολοκληρωθεί η διοργάνωση.

Η έκθεση Big Bad Wolf υποστηρίζεται στη Σρι Λάνκα από την ProRead Lanka (Pvt) Ltd, μια επιχείρηση με αποστολή να διαδίδει τη γνώση με προσιτά σε τιμές βιβλία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης, η πρώτη έκθεση του Big Bad Wolf διεξήχθη το 2009 στη Μαλαισία, ενώ έχει πραγματοποιηθεί επίσης στην Ταϊλάνδη και στην Ινδονησία.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Scorpions

Once in a Lifetime: Μια μεγάλη ροκ βραδιά που θα μείνει στην ιστορία -Συμμετέχει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών - Διαβάστε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν γύρω από το στάδιο