Αγνώριστος ο Κιμούλης στις «Δάφνες και πικροδάφνες»

Αγνώριστος ο Κιμούλης στις «Δάφνες και πικροδάφνες»

Μια μεταμόρφωση που τον έχει κάνει αγνώριστο για τον ρόλο του στη νέα παράσταση, εντυπωσίασε τους θεατές

Αγνώριστος ο Κιμούλης στις «Δάφνες και πικροδάφνες»
Ένα έργο προφητικό, χαρακτήρισε ο Γιώργος Κιμούλης τις «Δάφνες και Πικροδάφνες» αλλά κανείς δεν μπορούσε να.. προφητεύσει την μεταμόρφωση του Έλληνα ηθοποιού για τις ανάγκες της παράστασης.

Ο ηθοποιός εμφανίζεται φέτος τον χειμώνα στο θεατρικό σανίδι τελείως μεταμορφωμένος, μια μεγάλη αλλαγή για χάρη της τέχνης. 

Με περουκίνι και πρόσθετη κοιλιά ο ηθοποιός μαζί με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Θανάση Παπαγεωργίου, αλλά και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ηθοποιό από τη νέα γενιά, παίζει σε μια παράσταση που εκτυλίσσεται στην Τρίπολη, κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου.

Ο Κώστας, ο Βασίλης, ο Τάσος και ο Αλέκος είναι οι τοπικοί υποστηρικτές υποψηφίων βουλευτών, οι οποίοι μαζεύονται μια χειμωνιάτικη νύχτα και συζητούν για τις επερχόμενες εκλογές, θέλοντας ο καθένας τους να αποδείξει την ικανότητα, τη δύναμη και την εξουσία που διαθέτει.

Κλείσιμο
Πιστεύοντας ότι είναι μεγάλα πολιτικά μυαλά και ισχυροί κομματάρχες, ονειρεύονται τη στιγμή που όλα και όλοι θα υποταχθούν στην εξουσία τους. Ο καθένας τους κρατά κρυμμένα μυστικά, που θ' αποκαλύψει την κατάλληλη στιγμή, για να πλήξει τη σιγουριά των άλλων.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης