Στη Βουλγαρία ο διαγωνισμός "Junior Eurovision 2015"

Στη Βουλγαρία ο διαγωνισμός "Junior Eurovision 2015"

«Πρόκειται για μοναδική ευκαιρία για τη BNT και για τη Βουλγαρία - να φιλοξενήσουν έναν μουσικό διαγωνισμό με μεγάλο κύρος στην Ευρώπη» δήλωσε η γενική διευθύντρια της Βουλγαρικής Εθνικής Τηλεόρασης Βιάρα Άνκοβα.

Η Βουλγαρική Εθνική Τηλεόραση (BNT), έλαβε επίσημη πρόσκληση, από την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU),να φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό Παιδικού Τραγουδιού, "Junior Eurovision" το 2015.

Στη Βουλγαρία δίνεται αυτή η ευκαιρία, μετά την εξαιρετική ερμηνεία των Κρίσια, Χασάν και Ιμπραχίμ, που κέρδισαν το δεύτερο βραβείο στο διαγωνισμό, τον περασμένο Νοέμβριο στη Μάλτα.

"Πρόκειται για μοναδική ευκαιρία για τη BNT και για τη Βουλγαρία - να φιλοξενήσουν έναν μουσικό διαγωνισμό με μεγάλο κύρος στην Ευρώπη. Η Κρίσια, ο Χασάν και ο Ιμπραχίμ απέδειξαν ότι, όταν είμαστε ενωμένοι η επιτυχία είναι δυνατή", δήλωσε η γενική διευθύντρια της BNT Βιάρα Άνκοβα, σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων BTA.

Η φετινή διοργάνωση θα είναι η 13η στην ιστορία του διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2003 στην Κοπεγχάγη. Μέχρι στιγμής, η Βουλγαρία συμμετείχε τέσσερις φορές - το 2007, το 2008 το 2011 και πέρυσι.

Η Βουλγαρική Εθνική Τηλεόραση θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να γίνει η πραγματικότητα η διοργάνωση στη Βουλγαρία του διαγωνισμού, αναφέρεται σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sevilla_gavras

«Εδώ, βλέπουμε ότι μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί, από διαφορετικές χώρες, από διαφορετικές κουλτούρες και από διαφορετικές ταινίες και ν' αποδεχόμαστε ο ένας τον άλλον. Και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε» δήλωσε ο Έλληνας σκηνοθέτης από το Teatro de la Maestranza της Σεβίλλης

foto-elson1

Στις 20:00 στην Αίθουσα “Σταύρος Νιάρχος” της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο - Θα ακολουθήσει δεύτερη συναυλία στις 17 Δεκεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη - Οι συναυλίες υποστηρίζονται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση