Miley Cyrus: Καλλιτέχνις της χρονιάς για το MTV

Miley Cyrus: Καλλιτέχνις της χρονιάς για το MTV

Ήταν η σταρ με τις περισσότερες επισκέψεις στην ιστοσελίδα του μουσικού καναλιού - «Λειτουργεί» καλά το νέο, kinky προφίλ που περνάει η πάλαι ποτέ Hannah Montana

Miley Cyrus: Καλλιτέχνις της χρονιάς για το MTV
Η Miley Cyrus, η ποπ σταρ που προκάλεσε αίσθηση με το προκλητικό show που παρουσίασε στα φετινά βραβεία του ΜΤV, ψηφίστηκε ως η «καλύτερη καλλιτέχνις» για το 2013 από το δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι.Όπως φαίνεται «αναγνωρίστηκαν» οι σέξι πόζες, τα προκλητικά shows και video clips της Miley Cyrus με αποτέλεσμα το δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι ΜTV να την ονομάσει «καλλιτέχνη της χρονιάς» για το 2013.

Κλείσιμο
Σε ανακοίνωση του το ΜΤV υπογραμμίζει ότι η τραγουδίστρια κατάφερε να κυριάρχησει στις πρώτες θέσεις των charts με την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο "Bangerz" και να γνωρίσει μεγάλη δημοσιότητα χάρη στις προκλητικές εμφανίσεις της στις απονομές βραβείων και στις τηλεοπτικές εκπομπές. «Είναι η τρίτη διάσημη σταρ της μουσικής σκηνής που ονομάζεται καλλιτέχνις της χρονιάς, μετά από την Kate Perry (2012) και το συγκρότημα "One Direction" (2011)," επισημαίνει η ανακοίνωση του καναλιού.

Η Miley Cyrus ψηφίστηκε κορυφαία καλλιτέχνις και από τους χρήστες της ιστοσελίδας MTV.com, με βάση τον αριθμό των επισκέψεων στην ιστοσελίδα, ενώ το video από το show της με τον τραγουδιστή Robin Thicke στα VMAs, είχε συγκεντρώσει τα περισσότερα views. Στην προσπάθεια της να «πετάξει» από πάνω της την εικόνα του καλού κοριτσιού, η πρώην Hannah Montana κατάφερε να προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας, αδιαφορώντας για τα σχόλια που προκαλεί. Άλλωστε, όπως η ίδια είχε δηλώσει σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε τον Οκτώβριο, της αρέσει να σοκάρει και να ξεπερνάει τα όριά της.

Στη λίστα του MTV με τις προσωπικότητες της χρονιάς, oι καλλιτέχνες της hip-hop Macklemore και Ryan Lewis ήρθαν δεύτεροι ενώ ο Justin Timberlake, ο Kanye West και το βρετανικό συγκρότημα One Direction συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης