Ο έρωτας ανθίζει στη μικρή οθόνη

Ο έρωτας ανθίζει στη μικρή οθόνη

Όλα γύρω ψιθυρίζουν «be my Valentine» κι εμείς απολαμβάνουμε 30 ιστορίες αγάπης μέσα από το Vodafone TV

MR1

Sponsored Content

Τον Φλεβάρη όλα γύρω μας μιλούν γι΄ αγάπη. Ο πιο ερωτικός μήνας του χρόνου κάνει δυναμική εμφάνιση και στο Vodafone TV κι εμείς βυθιζόμαστε σε ένα απολαυστικό αφιέρωμα. Με 30 επιλεγμένες ερωτικές ιστορίες από τον πλούσιο κατάλογο του Vodafone TV, μέσα από τα στούντιο της ΗΒΟ, του Disney+, της Viaplay και των ταινιών της Warner, η γιορτή των ερωτευμένων θα είναι διαφορετική φέτος. Από το εκθαμβωτικό “Moulin Rouge” και το πάντα κλασικό “Η Πεντάμορφη και το Τέρας” στο Disney+, μέχρι το “Λεωφορείο ο πόθος”, το “Ένα αστέρι γεννιέται” και το “Euphoria”, όλα είναι εδώ και εξερευνούν την αγάπη με τον πιο μοναδικό τρόπο!


Moulin Rouge
MOULIN-ROUGE-L
Κλείσιμο
Ο Άγγλος νεαρός ποιητής Κρίστιαν, καταφθάνει στο Παρίσι του 1899 γοητευμένος από τον μποέμικο τρόπο ζωής της πόλης. Πολύ σύντομα μπλέκει στο ανέβασμα μιας φιλόδοξης παράστασης που οι νέοι του φίλοι ετοιμάζουν για το Moulin Rouge. Εκεί γνωρίζει την Σατίν, χορεύτρια του καμπαρέ, την οποία και ερωτεύεται. Όμως έχει απέναντί του τον Δούκα και μέγα οικονομικό υποστηρικτή του Moulin Rouge που απειλεί τον έρωτά του αλλά και την ίδια του τη ζωή.
Μια αστραφτερή μουσικοχορευτική ταινία, ένας καταιγισμός εικόνων και ήχων με μοναδικές σκηνές και ένα ντελίριο έρωτα που διανθίζεται με χιούμορ, ειρωνεία και έντονα πάθη. Το εμπνευσμένο soundtrack, με τις νέες ενορχηστρώσεις διαχρονικά μεγάλων επιτυχιών, πρωταγωνιστεί ενώ το ανατρεπτικό φινάλε κάνει την ταινία αξέχαστη.
Σε σκηνοθεσία Μπαζ Λέρμαν, με τους Νικόλ Κίντμαν, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Τζων Λεγκουιζάμο, Τζιμ Μπρόυντμπεντ, Ρίτσαρντ Ρόξμπεργκ.


Η Πεντάμορφη και το Τέρας
BEAUTY-AND-THE-BEAST_2017-L
Όλοι ξέρουμε το παραμύθι της όμορφης Μπελ που φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του και μαθαίνει να βλέπει την ευγενική καρδιά ενός πρίγκιπα πίσω από την τρομακτική παρουσία του αλλόκοτου πλάσματος. Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ιστορίες που έχουν ειπωθεί και ζωντανεύει στην οθόνη με έναν συναρπαστικό τρόπο καθώς παρακολουθούμε τη Μπελ, που εκτός από όμορφη είναι και έξυπνη και ανεξάρτητη, να γίνεται φίλη με το μαγεμένο προσωπικό του κάστρου σε ένα μιούζικαλ που θυμίζει τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ.
Σκηνοθετεί ο Μπιλ Κόντον και πρωταγωνιστούν οι Έμα Γουάτσον, Νταν Στίβενς, Λουκ Έβανς, Κέβιν Κλάιν, Τζος Γκαντ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ.


Λεωφορείο ο πόθος
AStreetcarNamedDesire
Το 1951, ο Ελία Καζάν μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το ομώνυμο θεατρικό έργο του Τένεσι Ουίλιαμς, «Λεωφορείον ο Πόθος». Πρόκειται για ένα θρυλικό φιλμ που τιμήθηκε με τέσσερα Βραβεία Όσκαρ, ενώ το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου το έχει κατατάξει στην 45η θέση, στη λίστα με τις 100 καλύτερες αμερικανικές ταινίες όλων των εποχών.

Η Μπλανς Ντιμπουά (Βίβιαν Λι), μια μοναχική και νευρωτική δασκάλα, φτάνει στη Νέα Ορλεάνη, στο σπίτι της αδελφής της Στέλλα (Κιμ Χάντερ), που ζει με τον σύζυγό της Στάνλεϊ Κοβάλσκι (Μάρλον Μπράντο). Η ωμότητα του Στάνλεϊ αναστατώνει τη Μπλανς που προσπαθεί να δημιουργήσει τη δική της πραγματικότητα μέσα σε μια δύσκολη καθημερινότητα. Η παρακμή και οι σκοτεινοί πόθοι στον Αμερικανικό Νότο, παρουσιάζονται στην μεγάλη οθόνη μέσα από την αριστοτεχνική διασκευή ενός διαχρονικού θεατρικού έργου. Ο γήινος ερωτισμός του Στάνλεϊ Κοβάλσκι και η εύθραυστη παρουσία της Μπλανς Ντιμπουά εξακολουθούν να μαγνητίζουν το βλέμμα μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.


Ένα αστέρι γεννιέται
Στη μοντέρνα εκδοχή της διάσημης ταινίας του 1976, με τους Κρις Κριστόφερσον και Μπάρμπρα Στρέιζαντ, παρακολουθούμε τη ζωή της Άλι (Lady Gaga) που το πρωί εργάζεται ως σερβιτόρα και το βράδυ ως τραγουδίστρια. Τυχαία, κατά τη διάρκεια ενός σόου, την ανακαλύπτει ο διάσημος και αλκοολικός ροκ κάντρι σταρ Τζάκσον Μέιν. Την ερωτεύεται, την ανεβάζει δίπλα του στη σκηνή και την βοηθά να ξεδιπλώσει το ταλέντο της. Σύντομα, εκείνη καταξιώνεται αλλά η σχέση τους μαζί με την καριέρα του μέντορά της καταρρέουν. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ έχει πολλές ιδιότητες, αυτή του σκηνοθέτη, του παραγωγού, του σεναριογράφου, του ηθοποιού και του μουσικού, ενώ η Lady Gaga, μία από τις διασημότερες pop stars του πλανήτη, είναι η πρωταγωνίστρια. Η χημεία είναι ολοφάνερη στην οθόνη και το αστέρι της αγάπης λάμπει φωτεινά.


Euphoria
Euphoria
Όταν το Euphoria έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2019, γεννήθηκε ένας καλλιτεχνικός και εμπορικός θρίαμβος. Διασκευασμένο από μια ισραηλινή σειρά από τον Σαμ Λέβινσον το «Euphoria» ακολουθεί μια παρέα εφήβων μέσα κυρίως από το βλέμμα της κεντρικής ηρωίδας, της 17χρονης Ρου (Ζεντάγια). Κάθε επεισόδιο εστιάζει σε έναν χαρακτήρα τη φορά, πάντα μέσα από τη σχέση τους με τη Ρου. Μια ιστορία άγριας ενηλικίωσης όπου χωρούν όλα. Γκέι ζευγάρια, τρανς κορίτσια, στρέιτ ζευγάρια, που ερωτεύονται, χωρίζουν, κάνουν σχέσεις της μιας βραδιάς, καθώς το αλκοόλ ρέει άφθονο, και οι απώλειες κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε κάθε στιγμή. Κανένας δεν μπορεί να ξεκολλήσει από το Euphoria, και από τους έρωτες της νέας εποχής. Αποκλειστικά στο Vodafone TV

Info
Το Vodafone TV προσφέρει μια ποικιλία από 35+ κανάλια όπως HISTORY, NATIONAL GEOGRAPHIC, E! NICKELODEON κ.λπ., ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πρόσβαση σε έναν πλούσιο on demand κατάλογο ταινιών και σειρών από τους διασημότερους δημιουργούς περιεχομένου όπως Warner Bros, Disney+, Viaplay και φυσικά το αποκλειστικό περιεχόμενο της ΗΒΟ.

Μπορούμε να αποκτήσουμε το Vodafone TV ως standalone υπηρεσία από 9,90€/μήνα ή κάνοντας νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber έως 1Gbps απολαμβάνοντας όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV και υπερυψηλές ταχύτητες σε προνομιακή τιμή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης