Fun Lovin’ Criminals: Η διαδρομή του δημοφιλούς συγκροτήματος των 90 's που έρχεται για συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Fun Lovin’ Criminals: Η διαδρομή του δημοφιλούς συγκροτήματος των 90 's που έρχεται για συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Τι δηλώνουν τα μέλη της μπάντας για την επιστροφή τους στη σκηνή

Fan_Lovin_Criminals_2
Ένα από τα πλέον δημοφιλή συγκροτήματα της δεκαετίας του ‘90, οι Αμερικανοί Fun Lovin’ Criminals, θα προσγειωθούν σε λίγες ώρες στην Ελλάδα προκειμένου να δώσουν δύο διαδοχικές συναυλίες, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο Principal Club της Θεσσαλονίκης και το Σάββατο 11 του μήνα στο Gazarte Ground Stage της Αθήνας αντίστοιχα.

Fun Lovin' Criminals - Love Unlimited (music video)


Οι δύο αυτές ζωντανές εμφανίσεις του ραπ – ροκ γκρουπ σε ελληνικό έδαφος εντάσσονται στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας που πραγματοποιούν με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων από την κυκλοφορία του πιο επιτυχημένου άλμπουμ της καριέρας τους, του «100% Colombian».

Κλείσιμο
Ήταν Αύγουστος του 1998 όταν βγήκε στην παγκόσμια μουσική αγορά η δεύτερη κατά σειρά των Fun Lovin’ Criminals, του συγκροτήματος που είχε συστηθεί δισκογραφικά δύο χρόνια νωρίτερα και είχε ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον του μουσικόφιλου κοινού με το κομμάτι τους «Scooby Snacks» το οποίο περιείχε samples από ταινίες του Ταραντίνο.

Fun Lovin' Criminals - Scooby Snacks (Official Music Video)

To «100% Colombian» αποτέλεσε, ωστόσο, τον δίσκο που τούς καθιέρωσε στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα και εκτόξευσε τη δημοτικότητά τους με τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες όπως το «Big Night Out», το «Love Unlimited», που ήταν αφιερωμένο στον σπουδαίο Μπάρι Γουάιτ, και ξεσηκωτικό «Korean Bodega».

«Είναι τιμή μας να παίξουμε live όλα τα τραγούδια μέσα από αυτό το άλμπουμ στους θαυμαστές μας. Αυτό το άλμπουμ έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας και έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στο κοινό μας αξέχαστα live φέρνοντας μια φρέσκια ενέργεια επί σκηνής» δήλωσε ο τραγουδιστής του γκρουπ και πολυοργανίστας Brian “Fast” Leiser.

Fun Lovin' Criminals - Big Night Out (Official Video)


«Για παραπάνω από δύο δεκαετίες παίζω τραγούδια μέσα από αυτό το άλμπουμ ζωντανά. Αλλά ποτέ δεν το έχω παίξει ολόκληρο live. Πραγματικά, θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία, τόσο για το κοινό αλλά και για εμάς» παραδέχεται ο ντράμερ Frank Benbini ενώ ο κιθαρίστας Naim Cortazzi προσθέτει με νόημα: «Είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία για το κοινό μας και να γιορτάσουμε τη μουσική που μας ένωσε όλους μαζί.»

Μπορεί βέβαιο ο κεντρικός κορμός του προγράμματος που θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό να είναι το περιεχόμενο του συγκεκριμένου άλμπουμ δεν θα παραλείψουν ωστόσο να μοιραστούν μαζί του και επιλογές από το σύνολο της δισκογραφίας τους.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πού αναμένονται βροχές

Ο πανηγυρισμός του Γιάννη μετά από κάρφωμα τον έστειλε στα αποδυτήρια με δεύτερη τεχνική ποινή - Δείτε βίντεο

Θρίλερ στη Δανία - Η Κοπεγχάγη νίκησε, με ανατροπή, 4-3 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Δείτε όλα τα γκολ της βραδιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης