«Αόρατοι»: Μια επικίνδυνα σοβαρή κωμωδία «δια χειρός» COSMOTE TV

«Αόρατοι»: Μια επικίνδυνα σοβαρή κωμωδία «δια χειρός» COSMOTE TV

Πέντε επαγγελματίες της απάτης δίνουν άλλοθι σε «αμαρτωλές κομπίνες»

wall1

Sponsored Content

Διανύουμε μια περίοδο άνθησης της ελληνικής μυθοπλασίας με όλο και περισσότερες σειρές να κατακλύζουν καθημερινά τις οθόνες μας. Ωστόσο, είναι γνωστό πως η ποσότητα δεν αποτελεί εχέγγυο της ποιότητας. Σε αυτή την περίπτωση, οι σειρές που κατακτούν τις πρώτες θέσεις στην προσωπική μας λίστα προτιμήσεων φαίνεται να αποκτούν άλλη βαρύτητα.

Μια τέτοια σειρά είναι οι «Αόρατοι». Πρόκειται για την πρώτη κωμική σειρά που φέρει τη σφραγίδα της COSMOTE TV, η οποία έχοντας ήδη προχωρήσει σε πρωτότυπες παραγωγές που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, συνεχίζει να επενδύει στην παραγωγή σειρών μυθοπλασίας, υψηλών προδιαγραφών.

«ΑΟΡΑΤΟΙ» | Νέα σειρά - Παραγωγή COSMOTE TV

Ποιοι είναι οι «Αόρατοι»;
Μια ετερόκλητη πενταμελής παρέα που ζει σε μια γειτονιά της σύγχρονης Αθήνας, ιδρύει μια εταιρεία, που παρέχει άλλοθι σε διάφορες «αμαρτωλές κομπίνες». Με την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας, η παρέα αναλαμβάνει τη μία περίεργη υπόθεση μετά την άλλη, μπλέκοντας σε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όλα ανατρέπονται, όταν οι 5 συνεργάτες βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενοι για μία υπόθεση δολοφονίας. Ποιος είναι ο ένοχος;

AORATOI_S01_EP_01


AORATOI_S01_EP_03_A
Κλείσιμο

AORATOI_S01_EP_02

«Εγκέφαλος» της εταιρείας είναι ο Τόλης, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκτήσει φίλους μοιράζεται την ιδέα του με τον Μήτσο και τον Άλεξ. Με τον Μήτσο για «αρχηγό», στην ομάδα μπαίνουν η νέα του γειτόνισσα Μυρτώ και η «street performer» Ρόξι.


Με τη σφραγίδα αγαπημένων Ελλήνων ηθοποιών και συντελεστών

Όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν, βασική επιδίωξη της COSMOTE TV είναι να υποστηρίζει, μέσα από τις παραγωγές της, έλληνες δημιουργούς και καλλιτέχνες. Οι «Αόρατοι» δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση σε αυτή τη δέσμευση.

COSMOTE-TV-Aoratoi_3


Την ετερόκλητη πενταμελή παρέα απαρτίζουν οι αγαπημένοι έλληνες ηθοποιοί: Μάκης Παπαδημητρίου (Τόλης), Νίκος Πουρσανίδης (Μήτσος), Γιώργος Χρανιώτης (Άλεξ), Βασιλική Τρουφάκου (Μυρτώ) και Γιούλικα Σκαφιδά (Ρόξι). Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν ο Δημήτρης Πιατάς (Θείος Ιάσονας), ο Γιώργος Πυρπασόπουλος (Διονύσης), η Σόφη Ζαννίνου (Μητέρα Τόλη), ο Αντώνης Λουδάρος (Πατέρας Τόλη), ο Χρήστος Ευθυμίου (Ανακριτής) και η Γεωργία Παντέλη (Ψυχολόγος). Στη σειρά συμμετέχουν, ακόμα, η Κατερίνα Λέχου, ο Θανάσης Τότσικας και πολλοί άλλοι. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χάρης Μαζαράκης, ο οποίος έχει αναλάβει και το σενάριο σε συνεργασία με τον Θωμά Νικολαΐδη. Στη διεύθυνση φωτογραφίας, ο Γιάννης Δασκαλοθανάσης.

AORATOI_S01_EP_08_B


Info
Οι «Αόρατοι» προβάλλονται κάθε Σάββατο στις 22.00 στο COSMOTE CINEMA 1HD, ενώ για τους φαν του binge-watching και τα 8 επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα για προβολή στον on demand κατάλογο της COSMOTE TV.

Αορατοι_poster
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης