Η Γλυκερία και οι Τακίμ μαζί σε συναυλία τον Ιούλιο

Η Γλυκερία και οι Τακίμ μαζί σε συναυλία τον Ιούλιο

Στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater

Glykeria
Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των ημερομηνιών της άρσης της απαγόρευσης για τα πολιτιστικά δρώμενα  άρχισαν να καταφθάνουν και οι πρώτες ενημερώσεις από τους καλλιτέχνες για τις καλοκαιρινές συναυλίες. Ανάμεσά τους η Γλυκερία  και οι Τακίμ που θα συναντηθούν στις 5 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια ζωντανή εμφάνιση στο πλαίσιο του CT Garden Festival.

Στόχος του είναι να παρασύρουν το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι  γεμάτο από τη μαγεία της Ανατολής, με  τραγούδια και οργανικά τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ ιστορικό φάσμα Από λόγιες και λαϊκές μουσικές παραδόσεις της κοντινής μας Ανατολής μέχρι ανατολίτικα ηχοχρώματα από το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.
Takim
Οι Τακίμ

Από τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, η Γλυκερία με τη θερμή κι εκφραστική φωνή της, ταξιδεύει τους Έλληνες στα μονοπάτια της καθ’ ημάς Ανατολής: τη λατρέψαμε, όπως επίσης την λατρεύουν και εκτός συνόρων, όπου έχει σημειώσει αξιοσημείωτη πορεία.Η Γλυκερία είναι μία από τις πολύ μεγάλες φωνές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, με πολύ ενδιαφέρουσες καταβολές. Μία ερμηνεύτρια που μπορεί να μετασχηματίσει με τον δικό της τρόπο, οποιοδήποτε τραγούδι, σεβόμενη πάντα το ύφος του. Απόλυτα αξιόπιστη γιατί έχει πλήρη γνώση των τεχνικών της μέσων και έτσι η επικοινωνία της με τα τραγούδια αλλά και με τον κόσμο είναι ξεκάθαρη και ουσιαστική, έχοντας δίπλα της στην καλλιτεχνική επιμέλεια τον Στέλιο Φωτιάδη.

Οι Τακίμ, οι οποίοι δημιουργήθηκαν το 2001, αποτελούν το σημαντικότερο γκρουπ δεξιοτεχνών στην Ελλάδα, με μια δεινότητα στο παίξιμό τους μοναδικής αισθητικής. Σολίστες που συνδυάζουν τις ακαδημαϊκές γνώσεις τους με τις φλόγες, τις μνήμες και τις καθαρές ρίζες της ελληνικής παράδοσης. Η δουλειά τους είναι ταυτισμένη με την δεξιοτεχνική αρτιότητα, τις ευρηματικές ιδέες και τις συναρπαστικές μουσικές μεταμορφώσεις.

Εισιτήρια στις τιμές των 15, 20, 25 και 10 ευρώ προπωλούνται ΕΔΩ και ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα: 

ΗΠΑ: Η FDA ενέκρινε τη χρήση του εμβολίου της Pfizer σε παιδιά ηλικίας 12-15

Ηράκλειο: 35χρονος υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Εμβολιασμοί: Ραντεβού με την «Ελευθερία» θα έχουν έως τον Ιούνιο όλοι οι ενήλικες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης