Τατόι: Αναβιώνουν οι αγώνες αυτοκινήτου στο στρατιωτικό αεροδρόμιο

Τατόι: Αναβιώνουν οι αγώνες αυτοκινήτου στο στρατιωτικό αεροδρόμιο

Στην τελική ευθεία έχουν μπεί οι προετοιμασίες των οργανωτών, για τον αγώνα ταχύτητας αυτοκινήτων του Τατοΐου, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017.

Τατόι: Αναβιώνουν οι αγώνες αυτοκινήτου στο στρατιωτικό αεροδρόμιο
Πυρετώδεις προετοιμασίες απόψε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο. Με την επίβλεψη της ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙ ΑΓΩΝΩΝ, οι συστοιχίες των χιλιάδων ελαστικών τα οποία ορίζουν την πίστα, βάφονται στα χρώματα που θα προσελκύουν εύκολα το μάτι των οδηγών, ώστε η προσπάθειά τους να επικεντρώνεται στην ταχύτητά τους, προς ευχαρίστηση των θεατών.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα, βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση, ώστε να λύνει τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται ακαριαία με στόχο την επιτυχία του αγώνα ο οποίος αναβιώνει μετά από 35 χρόνια, αποδεικνύοντας οτι η θέληση νικά κάθε εμπόδιο. Οι δημοσιογράφοι και κυρίως τα τηλεοπτικά κανάλια, έχουν προγραμματίσει τις μεταδόσεις τους. Η ΕΡΤ  θα μεταδώσει  απευθείας μέρος του αγώνα, την Κυριακή από τις 12:30 ως τις 14:00.

Κλείσιμο

Οι χορηγοί οι οποίοι συνέβαλαν αποφασιστικά στην υλοποίηση της αναβίωσης του θρυλικού αγώνα ταχύτητας στο Τατόϊ, με κορυφαία την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, νιώθουν πλέον τον παλμό των θεατών που θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία και την αδρεναλίνη του αγώνα. Υπάρχουν 70 συμμετοχές αριθμός ρεκόρ για αγώνα του Ελληνικού πρωταθλήματος.



Οι θεατές μπορούν να φτάσουν στο Τατόϊ, είτε με τον προαστιακό σιδηρόδρομο,
είτε με ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία θα παρκάρουν δωρεάν μέσα στο αεροδρόμιο. Η προπώληση των εισητηρίων γίνεται μέσα από το viva.gr και με έκπτωση 20% στα απλά. Οι τιμές των εισητηρίων αρχίζουν από 5 ευρώ για φοιτητές και μαθητές, πηγαίνουν στα 10 ευρώ για τα απλά και 15 ευρώ για τα εισητήρια στην εξέδρα της μεγάλης ευθείας. Όλα τα παιδιά έως και 12 ετών, τα ΑΜΕΑ και οι άνεργοι με επίδειξη θεωρημένης κάρτας, έχουν δωρεάν είσοδο.



Η διαδρομή μέσα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τατοΐου έχει σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα Θανάση Παπαθεοδώρου.

Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00 το πρωί της Κυριακής. Το Σάββατο θα γίνουν χρονομετρημένες δοκιμές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης