Αποκάλυψη: Το... coupe Mini Countryman

Αποκάλυψη: Το... coupe Mini Countryman

Το έβδομο μέλος στη γκάμα της MINI είναι έτοιμο. Το Paceman αποτελεί ουσιαστικά την coupe εκδοχή του Countryman, και μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του 4 επιβάτες. Η πρεμιέρα για το κοινό θα γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου στο Παρίσι...

Αποκάλυψη: Το... coupe Mini Countryman
Το έβδομο μέλος στη γκάμα της MINI είναι έτοιμο. Το Paceman αποτελεί ουσιαστικά την coupe εκδοχή του Countryman, και μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του 4 επιβάτες.
Η πρεμιέρα για το κοινό θα γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου στο Παρίσι, με τις πωλήσεις να αρχίζουν το πρώτο τρίμηνο του 2013. Ελάχιστα μικρότερο σε μήκος από το Countryman (4,06 m), το Paceman είναι κατά 20 kg πιο ελαφρύ από το 5θυρο μοντέλο.

Το Paceman απευθύνεται στους λάτρεις της fun συμπεριφοράς του ΜΙΝΙ στο δρόμο, που θέλουν να συνδυάσουν τους χώρους για μια τετραμελή οικογένεια με coupe σχεδίαση.
Κλείσιμο
Οι δύο ανεξάρτητες θέσεις πίσω υπόσχονται άνετες μετακινήσεις για όλους τους επιβάτες, ενώ με όγκο 330 lt. ο χώρος των αποσκευών μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους (φθάνει τα 1.080 lt. όταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης