Το νέο Nissan GT-R

Το νέο Nissan GT-R

Η Nissan ανακοίνωσε το λανσάρισμα του ανανεωμένου GT-R, το οποίο αναμένεται στην Ευρωπαϊκή αγορά  τον Ιανουάριο του 2012. Το GT-R του 2012, θα διαθέτει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ που φτάνει τους...

Το νέο Nissan GT-R
Η Nissan ανακοίνωσε το λανσάρισμα του ανανεωμένου GT-R, το οποίο αναμένεται στην Ευρωπαϊκή αγορά  τον Ιανουάριο του 2012.

Το GT-R του 2012, θα διαθέτει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ που φτάνει τους 550 ίππους, βελτιωμένη οικονομία καυσίμου, καθώς και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Ενώ τα κεραμικά φρένα και η κάμερα οπισθοπορίας είναι στάνταρ στον «μαχητικό» εξοπλισμό του,  σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει τόσο στην ανάρτηση όσο και στη μετάδοση της κίνησης.
Οι βελτιώσεις αυτές αφορούν τόσο την ενισχυμένη ακαμψία του πλαισίου, όσο και τις επιμέρους ρυθμίσεις καλύτερου χειρισμού του σε ακραίες οδικές συνθήκες.

Σε ορισμένες αγορές (όπως την Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο) θα διατίθεται και μια νέα έκδοση με την ονομασία «TRACK PACK», με αυστηρά διθέσια καμπίνα, ακόμα πιο ειδικές ρυθμίσεις στις αναρτήσεις, πρόσθετη ψύξη στα φρένα, καθώς και διαφορετικές ζάντες. Πρόκειται δηλαδή για μια μετεξέλιξη του μοντέλου Spec V, που  μετατρέπει το GT-R σε ένα supercar  για αγωνιστικές αποστολές.
Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης