Αποχωρεί η Mercedes από την Ελλάδα;

Αποχωρεί η Mercedes από την Ελλάδα;

Οι Γερμανοί, προχώρησαν σε καταγγελία των συμβάσεων που έχουνε με όλους τους διανομείς (ντίλερ) στην Ελλάδα, οι οποίοι πλέον χαρακτηρίζονται από το εργοστάσιο με το νομικό όρο «Test Dealer»...

Χατζηγιάννης-Ολυμπίου: Το οριστικό τέλος μίας σχέσης
Αποχωρεί η Mercedes από την Ελλάδα;
Απόλυτη επιβεβαίωση του «Πρώτου Θέματος» που πριν περίπου δέκα μήνες είχε αποκαλύψει τα σχέδια των Γερμανών, να αποχωρήσουν ως εταιρεία από τη χώρα μας, αναζητώντας ιδιώτη να αναλάβει την εισαγωγή των αυτοκινήτων της.

Οι Γερμανοί λοιπόν, προχώρησαν σε καταγγελία των συμβάσεων που έχουνε με όλους τους διανομείς (ντίλερ) στην Ελλάδα, οι οποίοι πλέον χαρακτηρίζονται από το εργοστάσιο με το νομικό όρο «Test Dealer».

Αυτή η ενέργεια απο πολλούς θεωρείται πως είναι ο προθάλαμος της αποχώρησης της επίσημης εταιρείας (του εργοστασίου δηλαδή) από τη χώρα. (Η Mercedes-Benz Ελλάς, είναι θυγατρική της γερμανικής εταιρείας).

Διευκρινίζουμε ότι η πιθανή αποχώρηση του "εργοστάσιου", δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχει η μάρκα Mercedes στη χώρα μας, αφού, θα βρεθεί (έχουν γίνει προχωρημένες συζητήσεις) ιδιώτης ο οποίος θα αναλάβει την εισαγωγή των αυτοκινήτων της γερμανικής φίρμας.
Από την άλλη, ότι και να γίνει τελικά, οι κάτοχοι Mercedes θα συνεχίσουν να έχουν την υποστήριξη που έχουν σήμερα.

Κλείσιμο
Σε επικοινωνία που είχε το "Πρώτο Θέμα" με την εισαγωγική εταιρεία η φήμη περί αποχώρησης διαψεύδετε, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία, η καταγγελία συμβάσεων είναι στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του δικτύου της...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης