Η... πρώτη της Land Rover και Range Rover στην Ελλάδα

Η... πρώτη της Land Rover και Range Rover στην Ελλάδα

Και επίσημα η Land Rover και η Range Rover στα χέρια της «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ». Οι νέοι αντιπρόσωποι της εταιρείας έκαναν την πρώτη τους… εμφάνιση στους δημοσιογράφους, αναλύοντας τα σχέδια τους για τις συγκεκριμένες μάρκες στην Ελλάδα...

Η... πρώτη της Land Rover και Range Rover στην Ελλάδα
Και επίσημα η Land Rover και η Range Rover στα χέρια της «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ». Οι νέοι αντιπρόσωποι της εταιρείας έκαναν την πρώτη τους… εμφάνιση στους δημοσιογράφους, αναλύοντας τα σχέδια τους για τις συγκεκριμένες μάρκες στην Ελλάδα, που όπως και να το κάνουμε, η κυβέρνηση με την φορομπηχτική της πολιτική, έχει κάνει ιδιαίτερα δύσκολο το έργο τους.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της Land Rover και της Range Rover (έχουν πλέον διαχωριστεί) δεν παραδίδουν τα όπλα και υπόσχονται να παρέχουν μια σωστή και αξιοπρεπή αντιπροσώπευση και υποστήριξη των πολυτελών SUV των δύο μαρκών και των υπαρχόντων κατόχων τους. Σ’ αυτή την προσπάθεια, η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία, έχει κοντά της έναν άνθρωπο που ξέρει -όσο κανένας άλλος στην Ελλάδα- καλά τις δύο μάρκες, τον κο Νίκο Μπέλλο, που είναι ο Υποδιευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Range Rover, Land Rover.

Σημειώστε πως η Land Rover διαθέτει στην Ελληνική αγορά τα νέα Freelander ΙΙ & Discovery και η Range Rover το νέο Range Rover Classic και Sport. Το πολύαναμενόμενο Evoque θα διατίθεται από τον Σεπτέμβριο.
Σύντομα το «Car+Speed» θα πραγματοποιήσει τις πρώτες δοκιμές στη νέα γκάμα της Land Rover και Range Rover. Μείνετε συντονισμένοι…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης