Το Range Rover Evoque σώζει θέσεις εργασίας

Το Range Rover Evoque σώζει θέσεις εργασίας

Σε ανασυγκρότηση των δυνάμεών τους προχωρούν οι Ινδοί ιδιοκτήτες της Land Rover και της Jaguar. Όπως ανακοίνωσαν θα προχωρήσουν προοδευτικά στην ενοποίηση μονάδων παραγωγής των δύο εταιρειών, αρχής γενομένης με το εργοστάσιο της εταιρείας..

Το Range Rover Evoque σώζει θέσεις εργασίας
Σε ανασυγκρότηση των δυνάμεών τους προχωρούν οι Ινδοί ιδιοκτήτες της Land Rover και της Jaguar. Όπως ανακοίνωσαν θα προχωρήσουν προοδευτικά στην ενοποίηση μονάδων παραγωγής των δύο εταιρειών, αρχής γενομένης με το εργοστάσιο της εταιρείας στο Μίντλαντ της Μεγάλης Βρετανίας, που παράγει μοντέλα και για τις δύο φίρμες.
Παράλληλα θα ξεκινήσει η συγχώνευση δύο ακόμα εργοστασίων στη Βρετανία.
Σκοπός της εταιρείας είναι τα δύο νέα εργοστάσια να βοηθήσουν την παραγωγή του νέου Range Rover Evoque αλλά και του νέου Discovery, και των Jaguar XJ, XK και XF.

Κλείσιμο
Τέλος, ιδιαίτερα χαρούμενοι είναι οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο στη πόλη Μερσισάιντ, στο οποίο είχαν ανακοινωθεί απολύσεις, οι οποίες ανακλήθηκαν! Το εργοστάσιο είχει μικρό κύκλο εργασιών, αφού παρήγαγε μόνο το Freelander ΙΙ. Όμως τώρα όχι μόνο δε θα γίνουν απολύσεις, αλλά θα προσληφθούν τουλάχιστον  800 εργαζόμενοι, αφού το εργοστάσιο έχει αναλάβει την παραγωγή του μικρού Range Rover Evoque, του οποίου η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη!
Σημειώστε βέβαια πως η βρετανική εταιρεία έλαβε κρατική επιχορήγηση ύψους 27 εκατ. λίρες, με σκοπό να ενισχύσει την παραγωγή του μοντέλου και να μην γίνουν οι απολύσεις…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης