Nέο Audi A6 Avant

Nέο Audi A6 Avant

H γερμανική φίρμα μας παρουσιάζει την πιο πρακτική εκδοχή της 5ης γενιάς του Audi A6.

A6-Avant1

Πριν μερικές μέρες η Audi αποκάλυψε το νέο Α6 και πλέον, έφτασε η ώρα να γνωρίσουμε και την Avant έκδοσή του. Αισθητικά το station wagon αμάξωμα διατηρεί τις δυναμικές γραμμές του sedan, με τις μόνες διαφορές να εντοπίζονται-όπως είναι φυσικό- στο πίσω τμήμα. Εδώ το σχεδιαστικό τμήμα της Audi φρόντισε να ενσωματώσει τις απαραίτητες δυναμικές πινελιές και έτσι το τελείωμα του αυτοκινήτου δένει αρμονικά με τα υπόλοιπα στοιχεία (η εταιρεία υποστηρίζει πως ο αεροδυναμικός συντελεστής παραμένει ίδιος με τη σεντάν έκδοση-cd:0,27).

Στο εσωτερικό η ατμόσφαιρα παραμένει αναλλοίωτη και έτσι κυριαρχεί η πολυτέλεια και ο high tech χαρακτήρας.  Παράλληλα ο χώρος αποσκευών είναι κατά 35 λίτρα μεγαλύτερος-σε σύγκριση με τη σεντάν έκδοση-φτάνοντας τα 565 λίτρα (1.680 με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων).

 

Αρχικά για την κίνηση του Audi A6 Avant θα φροντίζουν δύο μηχανικά σύνολα, τα οποία συνδυάζονται με 48V σύστημα για καλύτερα νούμερα σε κατανάλωση και ρύπους. Ένας 3λιτρος TFSI V6 των 340 ίππων ισχύος και 500 Nm ροπής, αλλά και ο 3λιτρος TDI V6 των 286 ίππων και 620 Nm ροπής. Το μοντέλο θα μπορεί να εξοπλιστεί με 4 διαφορετικά set up ανάρτησης και προαιρετικά σύστημα τετραδιεύθυνσης.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης